Parcarea de la Intercontinental a fost reabilitată

De: Carmen Ulian / 27.02.2015, 10:00
Parcarea de la Intercontinental a fost reabilitată
Parcarea de la Intercontinental a fost reabilitată și modernizată cu dispozitive de citire a plăcuțelor de înmatriculare și alte sisteme performante. Astfel, și tariful a mai crescut la 3 lei pe oră, de la 2,5 lei prețul vechi.

Cine se află în centrul Capitalei și are nevoie de un loc de parcare, pe lângă cel de la Universitate, mai are la dispoziție parcarea subterană de la Intercontinental unde tariful este de 3 lei pe oră.

Parcarea subterană de la Interconental, cu o capacitate de 1.000 de locuri,  a fost reabilitată și modernizată – are un sistem de management performant, dispozitive de citire a plăcuțelor de înmatriculare, sistem de plată automat, sisteme data-voice și CCTV.

De asemenea, au fost schimbate instalațiile de ventilație, precum și cele electrice și sanitare. Ca și în cazul parcării de la Universitate, cea de la Intercontinental are și ea un sistem de detectare și semnalizare vizuală a locurilor libere.

Există acum trei legături directe între parcare și Teatrul National și o legătură cu Hotelul Intercontinental. In final parcarea va dispune si de un ascensor, utilizabil si de catre persoanele cu dizabilitati.

Parcarea dispune si de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilitati, iar in viitorul apropiat vor exista locuri special amenajate pentru autoturismele cu alimentare electrica.