Parcări gratuite pentru șoferii care nu-și folosesc autoturismele iarna

Apropo.ro / 29.01.2014, 10:00
Parcări gratuite pentru șoferii care nu-și folosesc autoturismele iarna
Primarul Sectorului 2 oferă parcare gratuită la "hotelul de autovehicule" șoferilor din sector care nu-și folosesc mașinile personale.

Hotelul de autovehicule din sectorul 2 al Capitalei are o capacitate de 550 de locuri.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Începând de astăzi, marți, 28 ianuarie 2014, ora 18.00, cei interesați au la dispoziție un număr de 250 de locuri de parcare în incinta Hotelului Caro, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 164, precum și alte 300 de locuri în incinta fostei S.C. Prodplast S.A., situată pe strada Ziduri Moși numărul 23.

Toți cei care nu circulă cu autovehiculele pe timpul iernii le pot lăsa, gratuit, în siguranță, până la data de 1 martie 2014, în locurile special amenajate care beneficiază de pază specializată, singura condiție impusă fiind aceea de a le parca minim o săptămână, informează administrația locală într-un comunicat de presă

Astfel este eliminat riscul ca autovehiculele în cauză să fie sparte sau avariate în perioada în care nu sunt folosite, dar și pentru a face loc celor care le folosesc zilnic.

În cazul parcării de la Hotelul „Caro”, „cazarea” autovehiculelor se va face, personal, de către proprietar care va prezenta, la recepția hotelului, actul de identitate, care să ateste, obligatoriu, că domiciliază pe raza Sectorului 2.

La parcarea din incinta fostei S.C. Prodplast S.A. autovehiculele se pot gara cu aceeași condiție impusă proprietarului, acesta trebuind să probeze că este locuitor al Sectorului 2.