Parchetul a anuntat cauza accidentului lui Serban Huidu

Apropo.ro / 21.10.2011, 15:38
Parchetul a anuntat cauza accidentului lui Serban Huidu
Serban Huidu a intrat cu masina pe contrasens din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul umed a anuntat, vineri, Parchetul ICCJ.

Intr-un comunicat de presa transmis vineri, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie precizeaza, referitor la accidentul provocat de Serban Huidu, duminica, pe DN 1, ca din probatoriul administrat pana la acest moment al urmaririi penale reiese ca in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud) realizatorul TV a patruns cu masina pe contrasens si a lovit autoturismul Dacia in care se aflau trei persoane.

In acest dosar au fost formulate concluziile medico-legale cu privire la decesul celor trei persoane care se aflau in autoturismul Dacia, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal din cauza rupturilor de organe interne.

Conform sursei citate, urmeaza „sa fie stabilite obiectivele pentru efectuarea expertizei tehnice auto” si, avand in vedere ca aceasta presupune citarea tuturor partilor (inclusiv a apartinatorilor victimelor), „in cursul saptamanii viitoare va fi posibila stabilirea obiectivelor in acest sens„.

Citeste mai multe detalii despre cauza accidentului lui Serban Huidu, pe Mediafax