Parcul Herăstrău, 30 iulie – 8 august: ateliere de scenaristică și spectacole de marionete

De: Carmen Ulian / 30.07.2014, 11:30
Parcul Herăstrău, 30 iulie - 8 august:  ateliere de scenaristică și spectacole de marionete
În perioada 30 iulie - 8 august, între orele 10.00 - 15.00, la Roata Mare din Parcul Herăstrău din Capitală au loc evenimente concepute pentru copii și adolescenți.

Evenimentul este organizat de Biblioteca „Ion Creangă”, filială a Bibliotecii Metropolitane București.

Astfel, vor fi organizate ateliere de handmade (origami, obiecte din materiale reciclabile și păpuși), ateliere de scenaristică și de publicitate – dedicate adolescenților -, spectacole de marionete, ateliere de grădinărit, precum și ateliere de educație rutieră, realizate cu sprijinul Centrului de Consultanță pentru Victimele Rutiere.

„În plină vacanță de vară, vrem să aducem biblioteca mai aproape de cetățeni, să oferim bucureștenilor activități educative și distractive în parcul Herăstrău. Pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, avem ateliere interactive, spectacole de teatru de păpuși, toate oferite gratis, în buna tradiție a Bibliotecii Metropolitane București. Cei ce ne vizitează vor putea afla ce alte surprize le pregătim în cele 31 de filiale și vor pleca acasă cu un permis de bibliotecă nou-nouț, valabil în toată rețeaua. Vă așteptăm cu drag la Roata Mare!”, a declarat Anca Râpeanu, director general al Bibliotecii Metropolitane București.

Programul complet al manifestărilor poate fi găsit pe pagina online http://www.bibmet.ro/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ioncreanga.biblioteca.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de 33 de biblioteci publice. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor.