Parfumul, „simt al memoriei si al dorintei”

Apropo.ro / 21.02.2008, 17:30
Unul din lucrurile ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de seductie al unei femei este parfumul.

Unul din lucrurile ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de seductie al unei femei este parfumul, acesta fiind elementul care completeaza cel mai bine o tinuta.

Tonul parfumului variaza in functie de locul unde este aplicat si de starea noastra emotionala.

Rousso spunea despre parfum ca este „simt al memoriei si al dorintei”, acesta ajungand sa tradeze personalitatea unui individ.

Cu ajutorul lui putem calatori in timp sau la kilometri distanta, dand viata unor clipe de mult traite..

Primii care au introdus parfumul in cultura lor au fost egiptenii apoi au urmat chinezii, hindusii, israelitii, arabii si grecii, insa succesul l-a cunoscut in Franta secolului XVII.

Astazi mai toti designerii de renume si vedetele internatioanale au parfumuri ce le poarta semnatura. Paris Hilton, Celine Dion, Mariah Carey, Britney Spears, Christina Aguilera, D& G si Chanel numarandu-se printre acestia.

Mostenitoarea Imperiului Hilton, Paris, a lansat in 2005 parfumul Just Me, destinat persoanelor tinere si sexy , ce contine trandafir alb, zmeura, liliac si iris.

Daca esti in cautarea unui parfum revigorant si plin de viata, Fantasy by Britney Spears este o solutie. Acesta este ce-l de-al doilea parfum al ei si contine kiwi, ciocolata alba, iasomie si mosc.

Enchanting semnat Celine Dion compus din note de orhidee si frezie te va incanta cu un parfum seducator.

L Lamb Parfum semnat Gwen Stefani raspandeste prospetime si are note de frezii, trandafiri si piersica.

Daca vrei sa fii in centrul atentiei, D&G are ce iti trebuie. Noul sau parfum, The One imbina note de iasomie, vanilie si mosc.

Incearca-le si descopera care este parfumul tau. Sau poate l-ai gasit?