Parfumuri cu aromă de… Jon Bon Jovi

De: Gabriela Voicu / 03.07.2012, 17:12
Parfumuri cu aromă de... Jon Bon Jovi
Rockerul american Jon Bon Jovi este imaginea oficială a unor parfumuri care vor fi lansate în toamna acestui an de brandul Avon.

Jon Bon Jovi este noua imagine a colectiei de parfumuri „Unplugged”, pentru femei si barbati, a brand-ului Avon.

„Avon si Avon Foundation for Women sprijina de zeci de ani persoanele cu probleme”, a declarat Bon Jovi. Filozofia brand-ului transmite un mesaj puternic catre public si sunt mandru sa colaborez cu ei: a adaugat starul originar din New Jersey.

Parfumul „Unplugged for Her”, descris drept un parfum cu aroma florala si orentala, va fi disponibil din octombrie. Versiunea masculina are la baza mosc si arome lemnoase si va aparea pe piata din noiembrie.

Jon Bon Jovi (Foto: Hepta)

Potrivit Avon, creatorii ambelor parfumuri au avut ca sursă de inspirație „sentimentul unic pe care oamenii îl au atunci când ascultă cântecul lor preferat”, iar scopul acestor campanii este acela de a stabili „o conexiune emoțională” cu viitorii clienți.

Trupa Bon Jovi, formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuție), David Bryan (clape, pian, backing vocals) și Hugh McDonald (bas, backing vocals), a susținut un concert și în București, în iulie 2011.