Parinți și copii, atacați de cîini rottweiler, la Arad

Apropo.ro / 11.04.2005, 16:09
Parinți și copii, atacați de cîini rottweiler, la Arad
Mai mulți parinți și copii care au participat la o acțiune sportiva pe un teren din municipiul Arad au fost atacați, vineri, de doi cîini rottweiler, care au scapat de pe o proprietate privata, ranind grav o fetița de patru ani, transmite corespondentul


Mai mulți parinți și copii care au participat la o acțiune sportiva pe un teren din municipiul Arad au fost atacați, vineri, de doi cîini rottweiler, care au scapat de pe o proprietate privata, ranind grav o fetița de patru ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aceștia a fost atacat cînd au ieșit din stadion, cîinii scapînd din curtea unei case a carei poarta a ramas deschisa.

„S-a napustit asupra noastra și m-a mușcat de picior, dupa care a sarit la fetița mea. Abia am reușit sa o scot din colții cîinilor”, a declarat tatal fetiței ranite, Ioan Trif.

Fetița ranita grav a fost transportata la Spitalul Județean (SJ) Arad, unde a fost supusa imediat unei intervenții chirurgicale.

Cîinii au fost alungați, în cele din urma, de cîțiva localnici, care au auzit strigatele de disperare ale victimelor.

„A ajuns cu multiple plagi mușcate la nivelul gambelor și coapselor, astfel ca a fost nevoie sa o introducem imediat în sala de operații”, a spus medicul chirurg Mircea Mihu, din cadrul SJ Arad.

Proprietarii cîinilor susțin ca incidentul a avut loc din cauza îngrijitorului, care ar fi uitat deschisa ușa de la țarcul în care se aflau animalele. Proprietarii susțin ca cei doi cîini au toate vaccinurile la zi, la fel și certificatele medicale.

Polițiștii aradeni au anunțat începerea unei anchete, proprietarii animalelor riscînd sa fie cercetați pentru vatamare corprorala din culpa.

Mediafax