Părinţi şi copii celebri la Happy Hour

Apropo.ro / 26.11.2007, 00:00
Părinţi şi copii celebri la Happy Hour
De 1 decembrie, emisiunea va fi mai “Happy” ca oricînd, Măruţă vorbind despre ”happy nation”: oameni împliniţi, din generaţii diferite, părinţi şi copii celebri, care formează familii de succes.
Cînd PRO TV serbează 12 ani, personalităţi pline de şarm din lumea showbiz-ului, însoţite de copiii lor, vin în studioul “Happy Hour” pentru a face spectacol, dar şi pentru a discuta despre succes în profesie şi în familie. Printre invitaţi se numără Ricky Dandel şi fiul său, Andra şi cei patru fraţi ai săi, dar şi Anca Parghel, însoţită de copii. Acestora li se va alătura şi un invitat special: Dan Bălan, fost membru al trupei
O-Zone, care vine cu noul său hit, ”Crazy Loop”. La primul 1 decembrie petrecut în familia PRO, Cătălin Măruţă le promite telespectatorilor o sărbătoare incendiară. ”Sînt un om care comunică mult şi zgomotos, în sensul fericit al termenului, sper, aşa că de ziua tuturor românilor şi, totodată, ziua PRO TV, le vom aduce celor de acasă un show tonic, amuzant şi plin de culoare”, spune Cătălin.