Părinții lui Șerban Huidu, la un pas de moarte după ce au fost agresați în public

Apropo.ro / 23.07.2013, 14:00
Părinții lui Șerban Huidu, la un pas de moarte după ce au fost agresați în public
Tatăl lui Șerban Huidu și mama vitregă a vedetei au ajuns de urgență la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală după ce au fost atacați și speriați de moarte de un individ necunoscut.

Florin Huidu și mama vitregă a lui Șerban Huidu au fost agresați, luni seara, de către un client venit la terasa pe care Florin o deține în sectorul 4 al Capitalei.

Agresorul a refuzat să achite nota de plată, consumase bere în valoare de 52-56 de lei, și a devenit extrem de agitat și recalcitrant în momentul în care Florin Huidu a încercat să discute cu el.

Clientul a spart de masă recipientul în care băuse berea și a dat să-l rănească pe Florin. A reușit să îl taie la gât.

În această altercație a fost rănită și mama vitregă a lui Șerban Huidu, care a fost lovită direct în cap cu sticla tăiată. Bărbatul supărat i-a tăiat o ureche.

„52 sau 56 de lei avea de plată. 15 beri au băut in total. Vorbea tare, era agitat. Inițial nu a avut nimic cu noi. Soțul a vrut să-l oprească când a văzut că mi-a dat cu halba în cap. Lui i-a dat la gât. Vrem să depunem plângere la Politie. Soțul e la Terapie Intensivă, a fost operat. Acesti indivizi nu au ce să caute pe străzile tării. Dacă eram mai slabi de îngeri ne omora pe amândoi. A pierdut două kilograme de sânge. Eu sunt ok”, a declarat ea, potrivit România TV.

Nu se cunoaște deocamdată dacă fapta a fost premeditată, însă agresorul în vârstă de 36 de ani a fost reținut și acuzat de vătămare corporală gravă. La această oră bărbatul este anchetat.