Paris, fiica lui Michael Jackson, credea că măştile sunt stupide

De: Mioara Tronaru / 15.12.2011, 13:56
Paris, fiica lui Michael Jackson, credea că măştile sunt stupide
Paris, fiica de 13 ani a lui Micjael Jackson, s-a transformat într-o domnişoară frumuşică, care, invitată la Ellen DeGeneres Show, a vorbit despre viaţa alături de tatăl şi fraţii săi.

Paris a fost invitată la Ellen DeGeneres Show, fiind o soluţie de ultim moment după ce Lindsay Lohan nu a respectat promisiunea de a veni în emisiune. Paris Jackson (13 ani) a vorbit cu această ocazie despre tatăl său, motiv cu care a dezvăluit un lucru memorabil pe care acesta i l-a spus: să nu uiţi niciodată. „Mi-a spus: . I-am urmat sfatul întocmai”, a spus Paris.

Aceasta a vorbit şi despre măştile pe care Michael Jackson o punea să le poarte când erau în public. „Erau stupide, nu ştiam de ce trebuie să port măştile astea. Dar am realizat când am mai crescut că el doar încerca să ne protejeze.”

Acum, viaţa lui Paris Jackson seamănă mult cu a unui adolescent obişnuit. Aceasta joacă fotbal, stă cu prietenii ei şi se hârjoneşte cu fraţii ei. „Când am ajuns la şcoală, colegii mei nu ştiam cine sunt. Aşa că am avut şansa de a fi considerată o persoană normală”.