Paris Hilton a incercat sa adopte strumfi… vii

De: Manuela Stoicescu / 17.12.2007, 19:26
Paris Hilton a incercat sa adopte strumfi... vii
Paris a ramas extrem de incantata la vederea a doi actori in costume de strumfi. Actorii au fost nevoiti insa sa-i explice ca sunt oameni in toata firea...

Vedeta blonda care nu mai are deja nevoie de nicio prezentare a marturisit cu ocazia unei piese de teatru ca si-a dorit dintotdeauna un strumf in marime naturala. Prin urmare, atunci cand a vazut doi actori pitici imbracati precum simpaticele personaje, Paris a inceput sa se gudure pe langa producatori intrebandu-i daca poate sa-i ia acasa. Mai mult, mostenitoarea lantului Hilton a exclamat entuziasmata: "N-am stiut ca de-aici provin strumfii!"

Se pare insa ca actorii n-au fost atat de incantati de gandul de a completa menajeria blondinei. Cei doi s-au simtit jigniti peste masura atunci cand Paris s-a aplecat spre ei si a inceput sa le vorbeasca de parca ar fi fost doi copilasi, spunandu-le ca vrea sa ii adauge la colectie. Unul dintre pitici a tipat la Paris, fiind nevoit sa-i explice acesteia ca nu e strumf.

Refuzata, Paris se gandeste acum sa angajeze cativa actori pentru a se deghiza in strumfi cu ocazia urmatoarei sale zi de nastere.