Paris Hilton culege resturile lui Britney

De: Manuela Stoicescu / 04.01.2008, 14:04
Paris Hilton culege resturile lui Britney
Paris Hilton a fost vazuta de curand bucurandu-se din plin de prezenta fostului sot al lui Britney Spears, lucru care nu i-a picat deloc bine cantaretei.

Paris Hilton a fost vazuta de curand bucurandu-se din plin de prezenta fostului sot al lui Britney Spears. Kevin Federline si-a petrecut timpul cu blondina Paris in Las Vegas, la clubul de noapte LAX, iar din declaratiile martorilor s-ar parea ca cei doi sunt mai mult decat prieteni.

"Kevin ii tot striga numele lui Paris apoi a sarutat-o pe obraz si i-a soptit ceva la ureche. Pareau sa se distreze foarte bine impreuna", a declarat o sursa. Si desi Paris si Britney sunt vechi tovarase de petrecere, cea din urma s-a infuriat ingrozitor atunci cand a vazut fotografiile care ii imortalizau fostul sot in compania mostenitoarei imperiului Hilton.

Aceasta nu e prima oara cand Britney e tradata de colegele de breasla. Lindsay Lohan a avut o aventura cu producatorul J.R. Totem – unul dintre fostii parteneri ai cantaretei. Intre timp insa Britney are pe cap probleme mai serioase. Dupa ce a lipsit de la cateva audieri pentru custodie pretinzand ca este bolnava, Brit trebuie sa demonstreze ca e capabila sa aiba grija de cei doi copii pe care i-a neglijat pana in prezent. Cantareata este cuplata in momentul actual cu un paparazzo, in ciuda antipatiei pe care a afisat-o impotriva fotografilor de scandal.