Paris Hilton în exclusivitate la MTV

Apropo.ro / 12.07.2006, 16:26
Paris Hilton în exclusivitate la MTV
Single-ul de debut "Stars are Blind" aparținând controversatei Paris Hilton va avea lansarea oficiala luna aceasta, pâna în acel moment putând fi urmarit în exclusivitate la MTV România. Postul muzical MTV România prezinta în luna iulie, în exclusivitate pentru România,


Single-ul de debut „Stars are Blind” aparținând controversatei Paris Hilton va avea lansarea oficiala luna aceasta, pâna în acel moment putând fi urmarit în exclusivitate la MTV România.

Postul muzical MTV România prezinta în luna iulie, în exclusivitate pentru România, noul videoclip al celebrei și controversatei moștenitoare a imperiului hotelier Hilton, Paris Hilton, „Stars are Blind” extras de pe albumul sau de debut „Paris”.

Single-ul pop „Stars are Blind” este programat pentru lansarea oficiala pe data de 31 iulie, pentru ca la o saptamâna sa apara pe piața și albumul omonim, produs de catre Warner Bros. Records. Deși nelansat înca oficial, videoclipul piesei „Stars are Blind” poate fi deja vizionat pe postul MTV România.

Albumul combina elemente de pop, hip-hop și reggae ce stau sub semnul influenței celebrului producator Scott Storch (50 Cent, Beyonce, Missy Elliot). De mixaje s-au ocupat Tony Maserati și Șerban Ghenea, ambii câștigatori ai premiilor Grammy.

Modul în care arata și suna noul single, i-a facut pe unii sa își aminteasca de unele apariții estivale, cum ar fi cele ale lui Peter Andre, sau în ceea ce privește videoclipul de Chris Isaak – „Wicked game”. Paris Hilton nu se dezminte, adoptând aceeași alura deosebit de sexy care a adus-o în lumina reflectoarelor.

Videoclipul nu a trecut neobservat de catre site-uri muzicale precum bilboard.com sau chiar de catre reviste precum Rolling Stone, deși debutul oficial nu a avut înca loc. Piesa ocupa deja locul 18 în US Chart și poziția 21 în topul canadian, ceea ce dovedește ca sumele impresionante investite în acest proiect încep sa dea roade.

Acest album reprezinta lansarea oficiala a lui Paris Hilton în industria muzicala, dupa ce în anul 2004, a publicat o carte intitulata „Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose”, pentru care a platit doar ca acont 100,000 dolari. În ciuda criticilor primite, cartea a devenit Bestseller-ul New York Times.

Alte proiecte în care s-a implicat sunt: propria linie de cosmetice, parfumuri și haine, precum și o colecție de bijuterii. Paris nu a ocolit nici producțiile cinematografice de mâna a doua cum ar fi „House of Wax” ori „Nine Lives”.

Orice apariție a vedetei în public este permanent în atenția tabloidelor, atât datorita modului de viața non-conformist al acesteia, a aventurilor cu diferiți barbați celebri cât și datorita vestimentației excentrice pe care o afișeaza. Paris Hilton a fost desemnata în martie 2005 de catre publicația americana Playboy va fiind „Sex Star of the Year”, ocupând de asemenea poziția 38 între cele mai sexy femei ale lumii în topul Maxim publicat în luna mai 2006.

MTV ofera astfel telespectatorilor sai fideli, în exclusivitate pentru România, videoclipul bogatei și celebrei Paris Hilton. Frumoasa blonda își permite sa faca orice își dorește, indiferent ca este vorba de film, televiziune, creație vestimentara sau mai nou, muzica. Unele proiecte au avut succes, indiferent de criticile aprige pe care le-au stârnit. Cu siguranța aceast nou proiect, marca inconfundabila Paris Hilton, va stârni reacții puternice în mass-media.

Agentia 4 ACE

Tags: