Paris Hilton lansează al doilea album

De: Gabriela Voicu / 23.05.2013, 12:00
Paris Hilton lansează al doilea album
Paris Hilton a anunțat că va lansa un nou album cu muzică house, al doilea din cariera ei de cântăreață.

Paris Hilton (32 de ani), care in ultima vreme a iesit din lumina reflectoarelor, va lansa al doilea album din cariera de cantareata.

Potrivit Showbiz411.com, Paris a semnat cu Cash Money Records in timp ce se afla in Franta pentru a participa la Festivalul Filmului de la Cannes.

Noul album al vedetei, pe care vor aparea diversi artisti hip-hop, intre care Lil Wayne, este produs de Afrojack. Paris Hilton a debutat in muzica in 2006, lansand primul album in colaborare cu Warner Bros. Ea spune ca spera ca al doilea material sa iasa pe piata vara aceasta.

Paris Hilton – „Nothing In This World”

Cu toate acestea, contractul ei cu Cash Money nu a fost confirmat oficial. Purtatorii de cuvant ai mostenitoarei imperiului Hilton au declarat ca Paris negociaza cu mai multe case de discuri si ca va decide in curand cu cine va merge mai departe.

„Este diferit de primul meu album, De data aceasta veti asculta muzica house”, a declarat Paris desprte noul album, dezvaluind si ca urmeaza sa lanseze al 17-lea parfum care ii poarta semnatura, precum si o fundatie pentru copii nevoiasi, numita Paris Hilton Foundation.