Paris Hilton lucrează ca DJ! Câţi bani câştigă pe seară?

De: Cătălina Matei / 10.08.2014, 08:00
Paris Hilton lucrează ca DJ! Câţi bani câştigă pe seară?
Deşi este moştenitoarea lanţului hotelier Hilton şi are în conturi zeci de milioane de dolari, Paris nu scapă nicio ocazie de a face un ban plus. Mai nou, blonda a plecat într-un turneu, pe post de DJ.

Primele reprezentaţii le-a ţinut într-un club din Ibiza, iar pentru patru nopţi de mixaj, Paris Hilton a fost plătită cu 1,6 milioane de lire sterline!

Multimilionara şi-a început turneul, care va dura două luni, ca DJ-iţă într-un club din Ibiza şi, conform spuselor angajţilor de acolo, blondina ar fi fost plătită cu 207.000 de lire sterline pe oră, doar pentru că a apăsat pe butonul PLAY.

Foto: Hepta

”A câştigat 1,6 milioane de lire sterline în patru nopţi, adică 207.000 de lire sterline pe oră. Cei prezenţi păreau să le placă ce aud, însă erau prea preocupaţi să se distreze ca să le mai pese cine apasă butonul pentru remix-ul lui Beyonce”, a declarat un angajat al clubului pentru The Sun.

Se pare că suma ar fi fost confirmată de Paris, care a răspuns pe Twitter unui fan, după ce acesta postase o ştire legată de câştigurile ei, informează www.femalefirst.co.uk.  

De asemenea, tot pe contul său de Twitter, moştenitoarea lanţului hotelier Hilton a scris cât de bine se simte din postura de DJ, iar melodia sa preferată este ”Summer” a lui Calvin Harris.

Foto: Hepta

Turneul lui Paris Hilton continuă în acest weekend cu o reprezentaţie în Barcelona, apoi se va îndrepta spre Saint Tropez şi Portugalia.

De asemenea, proaspăta DJ-iţă va mixa în Coreea de Sud şi Columbia, urmând apoi să mai aibă reprezentaţii în Barcelona şi Ibiza. Turneul se va încheia pe 11 octombrie, în Atlantic City, din statul american New Jersey.