Paris Hilton risca sa ramana fara mostenire

Apropo.ro / 28.12.2007, 11:46
Paris Hilton risca sa ramana fara mostenire
Bunicul vedetei este stanjenit de comportamentul lui Paris si vrea sa doneze cea mai mare parte a averii sale organizatiilor caritabile.

Paris Hilton risca sa piarda o mare parte a mostenirii pe care o va primi de la bunicul ei, dupa ce acesta a anuntat ca vrea sa doneze cea mai mare parte a averii sale unei organizatii caritabile, informeaza ABC News.

Barron Hilton a anuntat recent ca vrea sa doneze 97% din averea sa de 2,3 miliarde de dolari organizatiilor caritabile. Banii vor fi plasati intr-un fond caritabil care va reveni, in cele din urma, fundatiei Conrad N. Hilton, a carei valoare va ajunge la 4.5 miliarde de dolari.

Paris Hilton nu a comentat planurile bunicului ei privind modul in care acesta intentioneaza sa isi imparta averea.

Potrivit lui Jerry Oppenheimer, care a realizat profilul familiei Hilton in cartea "House of Hilton", Barron Hilton este stanjenit de comportamentul nepoatei sale, considerand ca aceasta a intinat numele familiei. Fundatia care ar urma sa fie beneficiara averii lui Barron Hilton sustine proiecte privind furnizarea de apa potabila in Africa, proiecte educative pentru copii orbi si proiecte privind construirea de locuinte pentru bolnavii mintal.

Paris, un simbol al celebritatii privilegiate in Statele Unite, a devenit cunoscuta in 2003, dupa ce un videoclip in care intretinea relatii sexuale cu unul dintre iubitii ei a fost publicat online. Paris a profitat de notorietatea ei, alimentata de articolele din tabloide privind modul ei de viata, pentru a-si realiza o cariera de vedeta care a inclus un reality-show, o carte, un album muzical si filme.