Paris Hilton se deghizeaza si pipaie femei

De: Manuela Stoicescu / 29.01.2008, 12:08
Paris Hilton se deghizeaza si pipaie femei
Mostenitoarea lantului hotelier a dat dovada in repetate randuri ca ar fi atrasa de persoanele de acelasi sex, fiind chiar santajata de Britney...

Paris Hilton a fost vazuta parasind un club de noapte duminica seara, fiind insotita de o femeie misterioasa. Mostenitoarea lantului Hilton a dat nastere zvonurilor potrivit carora ar fi renuntat la barbati in momentul in care a fost remarcata purtand o peruca si tinandu-se de mana cu o domnisoara.

"Paris parea sa se simta foarte bine in compania acelei femei. Au dansat impreuna si s-au pipait, si-au soptit cuvinte la ureche si au ras toata seara", a declarat un martor.

Se pare ca nu e prima oara cand Paris trece de cealalta parte a baricadei. Mai mult, la un moment dat blondina a fost amenintata de Britney Spears cu expunerea unui clip care o arata pe Paris intr-o ipostaza "compromitatoare" alaturi de una dintre prietenele cantaretei. La inceputul acestui an Paris a participat si la petrecerea de lansare a unui show tv dedicat lesbienelor din Los Angeles.