Paris Hilton si-a adus cainii la sedinta foto pentru Vanity Fair (Poze si video)

Apropo.ro / 23.12.2011, 12:11
Paris Hilton si-a facut singura poze cu telefonul mobil in timpul unei sedinte foto pentru revista Vanity Fair, editia spaniola.

Paris Hilton apare pe coperta de ianuarie 2012 a revistei Vanity Fair Spania, in care arata precum o statuie greceasca din cauza retusurilor din Photoshop.

Zeci de bijuterii, blanuri scumpe, decor vintage, canapele renascentiste si caini spalati cu sampon de mii de dolari – asa arata o zi din viata celebrei mostenitoare a imperiului Hilton.

Desi a participat la sedinta foto din Los Angeles realizata de celebrul fotograf Greg Lotus, Paris a preferat sa isi faca poze cu telefonul mobil chiar in timpul sesiunii foto. Din peisaj nu au lipsit nici cainii ei, care apar si in pictorial.

In interviul pe care l-a acordat publicatiei spaniole, vedeta de 30 de ani a povestit ca se simte in sfarsit adult si ca primeste peste 300.000 de euro sa participe la unele petreceri.

Nu este prima aparitie pe o coperta Vanity Fair pentru Paris. Ea a mai pozat in 2005 pentru revista americana, purtand insa mai putine haine.