Paris Hilton, topless pentru GQ Rusia (Poze)

De: Gabriela Voicu / 27.08.2012, 13:20
Paris Hilton apare topless într-un pictorial pentru revista GQ Rusia, dar și în alte ipostaze sexy, care, însă, nu ne surprind.

De când Kim Kardashian a devenit celebră și e mereu în atenția presei, Paris Hilton nu se mai bucură de popularitatea de altădată. Pare, însă, că celebra blondă e gata să revină în lumina reflectoarelor, și, cum altfel, dacă nu semidezbrăcată?

Paris, una dintre cele mai căutate vedete pe internet, nu are inhibiții când vine vorba de a renunța la haine, așa că noua ședință foto „obraznică” la care a participat pentru revista GQ Rusia nu surprinde pe nimeni.

Diva în vârstă de 31de ani apare îmbrăcată sumar în pictorial, inclusiv alături de un bărbat care îi oferă o țigară. Ținutele și accesoriile lui Paris nu inspiră nici eleganță, nici bun gust vestimentar, așa încât nu putem spune că suntem impresionați de fotografiile cu ea.

Vezi galeria foto

Paris Hilton

Deși nu a mai fost în centrul atenției, în America, Paris Hilton a rămas activă peste hotare, iar în curând va apărea și în videoclipul cântărețului coreean Kim Jang-hoon.

Ea a avut concurență serioasă pentru acest proiect, numele vedetelor Jessica Alba și Scarlett Johansson fiind de asemenea pe lista producătorilor.

Clipul a fost filmat în Los Angeles și Malibu.