Paris Jackson, fiica lui Michael, recrutata de Liga de Fotbal in Lenjerie din SUA

Apropo.ro / 19.10.2011, 18:15
Paris Jackson, fiica de 13 ani a regretatului artist Michael Jackson, a fost solicitata sa devina imaginea Ligii de Fotbal in Lenjerie, desigur ca este vorba de echipa feminina.

Paris Jackson este si ea jucatoare de fotbal american, si a fost recrutata (mai mult solicitata) ca imagine a LFL (Liga de Fotbal in Lenjerie). Echipa spera, astfel, ca va darama toate barierele de prejudecati despre acest sport.

Paris a fost observata in momentul in care a purtat steagul echipei sale de fotbal, fiind prima tanara din liceul sau care facea acest lucru. Reprezentantii LFL cred ca ea ar putea deveni si purtatoarea de cuvant a echipei feminine de fotbal in lenjerie.

Liga de Fotbal in Lenjerie

Tinere din Echipa de Fotbal in Lenjerie

Intr-o scrisoare adresata Michael Jackson Estate, Mitchell S. Mortaza, reprezentant al LFL, scrie ca isi doreste ca acest sport sa depaseasca anumite prejudecati, iar fotbalul sa fie jucat si de fete mai tinere.

„Ne-ar face placere sa o invitam pe Paris sa devina purtatoare de cuvant pentru programul de tineret LFL si poate ca ar putea sa se pregateasca pentru o cariera pentru echipa noastra, cand va implini varsta de 18 ani”, mai spune Mortaza.