Paris Jackson, fiica lui Michael, se face actrita

Apropo.ro / 09.12.2011, 14:30
Paris Jackson, fiica lui Michael, se face actrita
Paris Jackson, fiica megastarului muzicii pop Michael Jackson, a primit primul sau rol in filmul "Lundon's Bridge And The Three Keys" de Dennis Christen.

Paris, in varsta de 13 ani, isi doreste sa intre in industria de entertainment, cum a facut-o si tatal ei. Desi bunica tinerei nu a fost de acord cu acest rol la inceput, pentru ca este minora, insa faptul ca 50% din profitul strans in urma vanzarilor de bilete va fi donat in scop caritabil, a schimbat totul. Banii vor merge catre scolile publice din SUA.

Filmul produs de Dennis Christen „Lundon’s Bridge And The Three Keys” este o fantezie ce spune povestea unei fetite si marea ei aventura cu niste creaturi magice. Aici este vorba despre importanta iubirii fata de familie, credinta, dar si responsabilitati.

Producatorul Dennis este sustinut in demersul sau si de Larry King si sotia acestuia, Shawn, care vor avea si ei roluri cheie in pelicula. De asemenea, in film vor mai juca Joey Fatone, ex-N’Sync, si Ted Lange.

„Imi pace rolul pentru ca personajul are un caracter puternic si isi iubeste tatal nespus de mult. El este Centrul Universului pentru ea”, spune Paris.

Tanara a mai avut cateva aparitii publice in ultima perioada. A fost invitata la show-ul X Factor din SUA, unde i s-a adus un tribut tatalui sau, si a fost prezenta si la premiera spectacolului Cirque de Soleil din turneul Immortal din Las Vegas.