Paris Jackson și-a tăiat venele

De: Marian Andrei / 06.06.2013, 10:30
Paris Jackson și-a tăiat venele
Paris Jackson, fiica cântărețului Michael Jackson, a fost transportată de urgență la spital, ieri, după o tentativă de sinucidere.

Perry Sanders Jr., avocatul bunicii ei, Katherine Jackson, a declarat că Paris „este bine din punct de vedere psihic”, este sub atentă supraveghere medicală iar familia dorește să i se păstreze intimitatea.

„La 15 ani ești o persoană sensibilă, oricine ai fi. Este dificil, mai ales dacă ai pierdut persoana care îți era cea mai apropiată. Paris este bine din punct de vedere psihic și primește îngrijire medicală”, a declarat avocatul.

Atât bunica adolescentei, cât și mama ei biologică, Debbie Rowe, au confirmat că a fost vorba de o tentativă de sinucidere, revista People scriind că Paris a luat peste 20 de pastile de ibuprofen, după care și-a tăiat venele cu un cuțit de bucătărie.

Cu câteva ore înaintea incidentului, Paris Jackson a scris pe Twitter: „Ieri, toate problemele mele păreau să fie atât de departe, acum se pare că au revenit și vor rămâne. Mă întreb de ce lacrimile sunt sărate”.