Paris, senzualitate și vacanțe cu stil în The ONE de august

De: Dragos Tanase / 30.07.2012, 16:20
Paris, senzualitate și vacanțe cu stil în The ONE de august
În noul număr, cel din luna august, revista The ONE îi aduce un omagiu aceleia care întruchipează eterna imagine a senzualității feminine.

Pentru că pe 5 august se împlinesc 50 de ani de la dispariția iconicei Marilyn Monroe, vă invităm să-i (re)descoperiți povestea fascinantă, din care nu lipsesc amănuntele biografice recent dezvăluite publicului.

La capitolul modă, pătrundem în universul parizian al modelului Silvia Popescu, surprins în pictorialul de copertă, realizat pe malurile Senei, printre opere de artă și cele mai cochete boutiques.

Tot în The ONE de august, discutăm despre Bucureștiul zilelor noastre și misterele politicii cu Nicușor Dan, marea surpriză a alegerilor pentru Primăria Capitalei.

Dana Rogoz dezvăluie cum și-a organizat nunta în cele mai mici detalii, dar și care sunt pașii atunci când vrei să îți construiești un blog de fashion.

Alte cinci vedete ne oferă recomandări inspirate pentru vacanțe cu stil, de la destinații hot, la piese vestimentare, produse de beauty sau lecturi atractive pentru după-amiezi pe plajă.

„Punct și de la capăt” este titlul aricolului care spune cinci povești despre pasiune ca full time job sau despre cum să ai succes făcând ceea ce-ți place. Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran, autoarea cărții „Spovedanie la Tanacu”, ce stă la baza celui mai recent film semnat Cristian Mungiu, vorbește despre teme tulburătoare în literatură și despre noul ei roman – „În țara lui Dumnezeu”.

Andreea Macri a vizitat magazinul și atelierul de bijuterii Louis Vuitton din Place Vendôme, Sana Nicolau a fost în Kenya și s-a întors cu senzația că a jucat într-un documentar, iar Lucian Mândruță ne poartă pe marea cu vânt, furtuni și vele, într-o călătorie începută la St. Tropez.

În timp ce Dragoș Bucurenci se întreabă ce ne ține legați de lucrurile de care nu ne mai leagă nimic.

În paginile de shopping, regăsiți piese vestimentare glam pentru petrecerile lunii august, iar accesoriile flashy sunt aduse în prim plan într-un pictorial îndrăzneț, în care se întâlnesc moda și arta.

În plus, aflați totul despre tratamentele inovatoare care garantează un ten impecabil, dar și despre interesele și beneficiile ce se ascund în spatele campaniilor de vaccinare împotriva HPV!