Pariu cu moartea! Câştigătorul Românii au talent e Cristian Gog!

De: Nicoleta Nicolae / 12.05.2012, 07:00
Pariu cu moartea! Câştigătorul Românii au talent e Cristian Gog!
Vineri, 11 mai, cel de-al doilea sezon “Românii au talent” a avut mare finală. Câştigătorul titlului de cel mai talenta român şi al premiului de 120.000 de euro este… mentalistul Cristian Gog!

No Limit
Trupa No LImit a fost câştigătorul detaşat al ultimei semifinale. Tinerii dansatori au deficienţe de auz, dar a reuşit să ridice în picioare atât sala, cât şi juriul. „Surzii au talent şi surzi sunt cei care nu vor să audă. Ei aud cu sufletul”, a spus coordonatoarea lor, care a explicat că, deşi nu aud muzica, dansatorii învaţă mişcarea după numărătoare.


Mihai Petraiche
Deşi a suferit o accidentare gravă la coloană, Mihai Petraiche a impresionat la preselecţii cu mişcările sale de dans robotic. Iar mişcările sale de cyborg cu ureche muzicală au făcut furori şi la ultima semifinală. „În viaţa mea n-am văzut moon walk-ul, celebrul pas inventat de Michael Jackson, făcut aşa (în genunchi -n.r.)”, i-a spus Smiley.


Cristian Leana
Cristian Leana este puştiul care a reuşit să rezolve la preselecţii cubul Rubik în numai 15 secunde. El este pasionat de matematică, studiază la liceul Tudor Vianu şi deţine mai multe recorduri naţionale la rezolvarea cubului Rubik


Radu Ionescu
Adolescentul de doar 16 ani vine dintr-o familie de oameni talentaţi din Craiova, fratele său fiind unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai momentului. „Te faci una cu chitara ta, eşti un mare talent. Îmi place că reuşeşti să evadezi de aici tu cu chitara ta şi asta te face genial. Eşti primul moment din seara asta care merită să ajungă în finală”, i-a spus Mihai Petre adolescentului.

Oana Lianu
Oana Lianu a obţinut aprecierile juriului şi a fost supranumită „prinţesa naiului”. În semn de respect pentru Oana, Andra a comentat stând în picioare prestaţia ei, spunându-i că trebuie să se califice în finală.

Lil Motion
Dansatorii de la Lil Motion au ajuns în finală după ce membrii cei mai mici ai trupei i-au cucerit pe juraţi cu prestaţia lor. Cele 23 de fetiţe originare din Brăila au demonstrat că talentul nu are vârstă, oferind un spectacol incredibil cu numărul lor de dans.

Cristian Gog
Mentalistul clujean Cristian Gog a avut, în cea de-a treia semifinală, un număr entuziasmant de magie, ceea ce l-a făcut să intre direct în finala de pe 11 mai, după ce a acumulat cele mai multe voturi din partea publicului.

Trio Zamfirescu

Trio Zamfirescu, cei trei fraţi chitarişti din Craiova, au ridicat în picioare publicul de la „Românii au talent”, după executarea unui număr cu acorduri impecabile. Andi Moisescu nu s-a putut abţine să mărturisească că Ionuţ, Georgeta şi Stan se numără printre preferaţii săi şi că nu ar fi dorit să nevoit să aleagă între ei şi mentalistul Cristian Gog.

Bar Session
Barmanii de la Bar Session au fost şi ei selectaţi de juriu pentru a merge în finala de 11 mai. Cei doi barmani de la Bar Session i-au făcut pe spectatori să-l dea uitării pe Tom Cruise, cel mai celebru creator de cocktailuri al lumii, cu show-ul şi jongleriile lor.


Răzvan Krem Alexe
Răzvan Krem Alexe. „Actoraşul repăraş” din Bacău, aşa cum a fost el poreclit, a oferit un show a la Krem. La finalul prestaţiei sale, juraţii l-au aplaudat pe tânărul de 22 de ani în picioare. „E o demonstraţie perfectă de carismă şi de talent”, au spus ei.

Vasile Godja
Vasile Godja, ceteraşul din Maramureş, a intrat şi el în finală graţie voturilor publicului. „Exemplu total de talent”, asta a spus Andi Moisescu despre concurentul Vasile Godja, ceteraş din Maramureş. Concurentul a demonstrat că poate cânta chiar şi atunci când îşi odihneşte vioara pe umărul unei dansatoare din trupa de balet a lui Edi Stancu.


Gigel Frone
Nevoiţi să aleagă între Tudorel Popa şi Gigel Frone, doi dintre juraţi l-au ales pe cel din urmă. Ascuns sub un sombrero, Gigel Frone a intrat pe scenă, decis cu orice preţ să devină celebru, aşa cum s-a descris în interviul de prezentare.


X-treme Brothers
Câştigătorii celor mai multe voturi în prima semifinală de la Românii au talent au fost cei trei acrobaţi din trupa X-treme Brothers. Cei trei au prezentat un număr impresionant de acrobaţie mâini în mâini. Favoriţii publicului, cei trei băieţi de la X-treme Brothers, adică fraţii Laurenţiu şi Valentin Coman şi Ionuţ Dobre, au reuşit să aibă o prestaţie fără cusur.


Loredana şi Cristian Fieraru
Loredana, care a uimit prin asemănarea cu Andra, a mers, împreună cu tatăl său, Cristian Fieraru, în finala din 11 mai. Vocea Loredanei seamănă izbitor cu vocea Andrei, care impresionată a spus că vrea să-i vadă în finală.


Aset Crew
Telespectatorii i-a întâlnit în finală şi pe membrii trupei de dans Aset Crew , preferată de Andi Moisescu şi Mihai Petre. „Aţi fost foarte buni, v-aţi comportat ca o trupă adevărată”, le-a spus Mihai Petre finaliştilor Romanii au talent.

Primii trei clasati la Romanii au talent, conform voturilor publicului, au fost: Mihai Petraiche, Cristian Leana si Cristian Gog.

A venit, mai intai, pe scena cu o servieta metalica, inchisa cu cifru si a rugat juriul sa ghiceasca ce e in ea. Andi Moisescu a raspuns: „Sper ca acolo e numele castigatorului din seara asta!”

„Alegerea ta schimba un pic lucrurile. Va intreb, daca ati avea o singura sansa de a va indeplini visul, ati profita de ea? Ati incerca sa va depasiti limitele? Cat de departe ati fi dispusi sa mergeti?” a intrebat el.

„In aceasta seara voi risca totul. Imi voi risca viata. Pentru numar, am nevoie de ajutorul unui medic specialist. Voi aduce in direct o provocare mortii!”

Zis si facut. A adus un doctor si o asistenta pe scena si si-a redus pulsul la zero si apoi a revenit la viata. In sala, stupoare.

Ce a urmat, le-a facut tuturor pielea de gaina. A deschis servieta cu care a venit. Acolo era un plic sigilat, iar in interiorul plicului erau 3 foi pe care scria exact ce spusesera fiecare dintre juratii de la Romanii au talent.

Vezi numarul cu care mentalistul Cristian Gog a socat pe toata lumea in marea finala Romanii au talent. VEZI VIDEO