“Pariu cu viaţa” – Finalul sezonului 2

Apropo.ro / 29.05.2012, 06:00
“Pariu cu viaţa” - Finalul sezonului 2
Finalul sezonului 2 din “Pariu cu viaţa”, de luni, 28 mai a fost unul spectaculos, emoţionant şi plin de optimism.

Fanii serialului „Pariu cu viaţa” au văzut imagini de la concertul „LaLa Love” unde trupa LaLa Band a ridicat în picioare cei peste 5000 de fani prezenţi la Sala Palatului din Bucureşti, un show exploziv, un adevărat spectacol de musică şi dans.

Cei din faţa micilor ecrane au urmărit duete impresionante interpretate de Alina Eremia şi Dorian Popa, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, piese cântate de toţi membrii LaLa Band, inclusiv primul lor hit, „Stage of Joy”, dar şi imagini din backstage cu protagoniştii. După 4 ani de liceu frumoşi şi plini de experienţe de neuitat, sună ultimul clopoţel pentru elevii clasei a 12-a din Colegiul Naţional de Arte! Festivitatea de absolvire la care iau parte elevii, profesorii şi părinţii, şi unde se ţin discursuri înduioşătoare şi motivante, este urmată de un bal de poveste încununat cu un foc de artificii impresionant şi de ultima piesă cântată în liceu de LaLa Band, „Hey You”.
La filmările acestor secvenţe unii dintre actorii din „Pariu cu viaţa” au rememorat clipele petrecute la propriul bal de absolvire, iar alţii au avut ocazia să experimenteze dinainte acest moment special. „Având în vedere faptul că este o experienţă pe care am trăit-o acum mult timp şi pentru mulţi alţii este o experienţă unică în viaţă, trebuie să recunosc că m-am simţit extraordinar şi pot să spun că m-am întors în timp efectiv, simţindu-mă exact ca acum cini ani când mă despărţeam de colegi şi nu ştiam ce se va întâmpla cu viaţa mea”, mărturiseşte Dorian Popa.

„Balul de absolvire a reprezentat pentru mine atât în viaţa reală cât şi în film, o etapă a vieţii care va schimba totul. Prin urmare, LaLa trece acum la un alt nivel. Tot la finalul sezonului cântam o piesă nouă, Hey you, care practic cuprinde toate emoţiile şi trăirile de peste liceu şi pregăteşte telespectatorii pentru sezonul al 3-lea. Deşi se termină povestea noastră în liceu, noi nu am terminat povestea cu voi!”, spune Sore.
„A fost o atmosferă specială la bal. Le doresc tuturor adolescenţilor de a 12-a un bal ca cel pe care l-am avut noi în serial. Ne-am bucurat cu toţii de el, ne-am distrat, dar am şi muncit în acelaşi timp. Am dansat, am cântat, ne-am amintit clipele frumoase, cum eram noi la începutul proiectului şi cât de frumos a trecut timpul de-a lungul acestor două sezoane”, povesteşte Cristina Ciobănaşu.

Raluca este alături de elevii săi într-un moment atât de important: „A fost emoţionant şi pentru Raluca, dar şi pentru mine pentru că deşi cronologic era balul de absolvire, şi colegii mei din LaLa Band încheiaseră o etapă. Toate discursurile, chiar dacă erau ale personajelor, aveau într-un fel legătură şi cu realitatea pentru că absolvirea înseamna încheierea unei etape şi începerea alteia, moment ce de obicei se lasă cu lacrimi. Aşa a fost şi pentru noi, mai ales că discurul lui Tudor se încheie şi cu o cerere în căsătorie”, povesteşte Adela Popescu. Şi pentru Diana Dumitrescu aceste secvenţe au stârnit amintiri şi nostalgie: „Mi-am adus aminte de balul meu de absolvire. A fost foarte drăguţ să retrăiesc momentele acelea”.
Tinerii din LaLa Band au trecut împreună prin clipe memorabile, întâmplări mai mult sau mai puţin frumoase, însă uniţi de „acelaşi vis” au depăşit orice problemă şi se pregătesc cu bucurie de noile experienţe pe care le va aduce viaţa, într-o nouă etapă pe care telespectatorii o vor urmări din toamnă la Pro Tv, în sezonul 3 din „Pariu cu viaţa”.