”Pariu cu viaţa”, ultimul episod: Uu final neaşteptat!

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 28.11.2011, 12:20
”Pariu cu viaţa”, ultimul episod: Uu final neaşteptat!
Pe 28 noiembrie, la PRO TV, ”Pariu cu viaţa”, serialul care a fost urmărit în fiecare seară de luni de milioane de români ajunge la finalul primului sezon şi le-a pregătit telespectatorilor multe surprize şi o răsturnare de situaţie fără precedent.

Acţiunea continuă şi, după ce LaLa Band a revenit la formulă iniţială, colegii lui Andrei şi ai Ioanei îşi doresc ca aceştia doi să se împace aşa că pun la cale o mică surpriză. Încercuiţi de colegii lor, apropiaţi de dansul acestora şi de acordurile piesei „Summer Nights”, Ioana şi Andrei vor avea parte de un moment special. Cei doi vor cânta balada „Who Cares”, compusă special pentru ei de Ionuţ Radu.”A fost un moment foarte important pentru Ioana. Şi plin de o emoţie pe care am simţit-o în suflet. Şi-a pus toată inima şi toate sentimentele în interpretarea piesei compusă de Andrei pentru ei doi”, spune Alina. „Chiar dacă Ioana este supărată pe el, Andrei este foarte fericit că poate cânta alături de fata de care s-a îndrăgostit şi căreia şi-ar dori să-i compună piese o viaţă întreagă”, completează Dorian. Şi pentru cei foarte nerăbdători, ultimul episod din acest sezon al serialului „Pariu cu viaţa” va putea fi urmărit în avans pe www.voyo.ro, luni, începând de la ora 10.00. Iar pe 1 decembrie, LaLa Band va concerta în AFI Palace Cotroceni.

Fenomenul „Pariu cu viaţa”

Serialul difuzat în fiecare luni la PRO TV înseamnă, în cifre, peste 1.000 de minute de emisie, o echipă formată din 35 de actori şi 85 de oameni angajaţi în echipa tehnică, 4 platouri unde se filmează în Buftea, peste zece locaţii exterioare în Bucureşti, mii de ore de repetiţii şi la fel de multe ore de filmare. Pe Facebook paginile „LaLa Band” şi „Pariu cu viaţa” au peste 125.000 de fani, iar la evenimentul organizat de ProFM, la întâlnirea cu fanii, au venit peste 2.500 de tineri entuziaşti, care-şi urmăresc favoriţii, în fiecare seară de luni. În 2012, PRO TV difuzează sezonul 2 al serialului „Pariu cu viaţa„, unul plin de muzică, comedie şi momente emoţionante.