Parlamentari PNL vor treace la PD pe filiera PPCD

Apropo.ro / 18.11.2005, 17:49
Parlamentari PNL vor treace la PD pe filiera PPCD
Vicepreședintele PNL Puiu Hașotti a declarat, duminica, într-o conferința de presa, ca are cunoștința despre existența unui proiect care "se coace undeva", prin care patru-cinci parlamentari PNL sa treaca la PD, prin filiera PPCD, refuzând sa spuna daca

Vicepreședintele PNL Puiu Hașotti a declarat, duminica, într-o conferința de presa, ca are cunoștința despre existența unui proiect care „se coace undeva”, prin care patru-cinci parlamentari PNL sa treaca la PD, prin filiera PPCD, refuzând sa spuna daca proiectul este inițiat în PNL sau în afara sa.

„Știu cine este, când și unde s-a facut proiectul, dar nu exista nimic concret, nu a fost nominalizat nici un parlamentar și mai știu ca proiectul nu va avea succes”, a precizat Hașotti, citat de corespondentul MEDIAFAX.

În opinia lui, este un proiect care nu va folosi PNL.

Pe de alta parte, „suntem într-o țara libera, democratica, fiecare poate spune ce crede și poate acționa cum îi convine”, a apreciat el.

Hașotti a subliniat ca, în PNL, se discuta cu „maxima lejeritate, niciodata nu s-a bagat pumnul în gura nimanui, niciodata nu au existat sancțiuni”.

În conferința de presa, susținuta la Constanța, senatorul Puiu Hașotti a afirmat ca își menține declarațiile despre Traian Basescu, PD sau PSD, cu o singura „nuanțare” și anume ca „neprieten” înseamna de fapt ca Traian Basescu „nu este atât de apropiat de PNL pe cât am vrea liberalii”.

Mediafax