Parlamentarii primesc calculatoare noi, intr-o criza veche!

Apropo.ro / 12.02.2009, 14:59
Parlamentarii primesc calculatoare noi, intr-o criza veche!
Culmea culmilor: In plina criza financiara, parlamentarii primesc calculatoare noi.

Culmea culmilor: In plina criza financiara, parlamentarii primesc calculatoare noi.

Desigur, motivul este unul intemeiat dat fiind faptul ca PC-urile actuale s-au invechit si nu mai sunt in pas cu tehnologia.

Primii care vor primi calculatoare noi sunt senatorii, dupa care urmeaza deputatii.

Sa ne mai intrebam cati dintre acestia stiu sa foloseasca PC-urile? Nu vrem sa fim rai, insa in generatia dumnealor accesul la computer era aproape inexistent, astfel s-au obisnuit cu scrisul pe hartie, hartogaraia, dosarele, etc. Este destul de greu pentru cineva ajuns la o anumita varsta sa invete foarte repede tainele calculatorului.

Drept dovada stau materialele media realizate de diverse televiziuni prin Parlament si Senat care aratau cum alesii nu stiu ce inseamna "read only" si cat de greu este sa manuiesti laptopul, cand nu exista mouse.

Amintim si de cazul unui om politic care se intreba de ce nu are internet, fara a realiza ca nu are nici mufa introdusa in laptop.

Alti alesi ai poporului se scuza de nepriceperea manuirii unui calculator prin faptul ca acesta oboseste ochii si ca sunt mult mai sigure hartiile, pentru scris sau de pastrat, etc.

Dar, totusi, se poate! Oricine poate invata sa lucreze pe calculator, daca vrea! Amintiti-va de reportajul in care o bunica mergea la sala de Net sa vorbeasca pe mess si pe skype cu rudele din strainatate!

Cum de este posibil?

 

 

Bunica sta pe mess

 

 

 

Foto: ala.org