Partea corpului cel mai puțin erotică

De: Mihaela Enache / 12.09.2013, 10:44
Partea corpului cel mai puțin erotică
Te-ai gândit vreodată care parte a corpului e cel mai puțin erotică? Un grup de neurologi care studiază legăturile dintre sex și creier au dezvăluit partea cea mai puțin atrăgătoare a anatomiei noastre.

Un studiu comun, realizat de Universitatea Bangor, Marea Britanie, și Universitatea din Witwatersrand, Johannesburg, a constatat că picioarele s-au clasat pe ultimul loc din toate cele 41 de părți ale corpului în termeni de atractivitate sexuală, urmate îndeaproape de genunchi.

Rezultatele demitizează convingerea generală că picioarele au o conexiune senzuală cu organele genitale.

Alte rezultate au arătat o inclinație a bărbaților pentru partea din spate a picioarelor (deși femeile au fost mai puțin impresionate) și, de asemenea, pentru mâini – o altă parte a corpului care a stârnit prea mult apetitul femeilor.

„Mulți oameni presupun că trupul unei femei este plin doar de zone erogene și că bărbații au unul singur – cel evident”, a spus Oliver Turnbull, de la Universitatea Bangor, Școala de Psihologie.

Cele mai populare zone erogene ale corpului au fost, în mod inevitabil, organele genitale, urmate de buze, urechi, coapse interioare și omoplați.