Parteneriat intre ProTV Magazin si Apropo.ro

Apropo.ro / 25.02.2004, 12:55
Parteneriat intre ProTV Magazin si Apropo.ro
Sexologul Bebe Mihaescu și solistul formației Stigma, Claudiu Mirica, s-au alaturat echipei ProTV Magazin, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. Rubrica de succes "Sa vorbim despre sex" a revinit de la inceputul lui martie în paginile revistei ProTV Magazin, sub

Sexologul Bebe Mihaescu și solistul formației Stigma, Claudiu Mirica, s-au alaturat echipei ProTV Magazin, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Rubrica de succes „Sa vorbim despre sex” a revinit de la inceputul lui martie în paginile revistei ProTV Magazin, sub semnatura celebrului sexolog Bebe Mihaescu, iar Caludiu Mirica, de profesie jurnalist, le ofera cititorilor știri de culise legate de lumea vedetelor media din România.

Revista ProTV Magazin a mai lansat, în parteneriat cu portalul Apropo.ro, o campanie de construire a celei mai credibile surse de topuri via-Internet pentru domeniul televiziunii. Secțiunea Top TV a portalului Apropo.ro s-a lansat luni – 1 martie – odata cu apariția noului numar al revistei ProTV Magazin.

Revista a conține, alaturi de noi rubrici interesante, mai multe subiecte în exclusivitate, printre care primele fotografii cu Mihaela Radulescu gravida, Vlad Craioveanu prezentat ca viitor tatic sau detalii despre un viitor mariaj din lumea televiziunii.

ProTV Magazin a prezenta în primul număr din luna martie o serie de subiecte inedite: fotografii cu Mihaela Rădulescu gravidă, Vlad Craioveanu viitor tătic și un nou mariaj anunțat în lumea televiziunii – Adelin Petrișor și Maria Coman, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

 Vedeta TV Mihaela Rădulescu a acceptat să pozeze, pentru prima dată în postura de viitoare mămică. Fotografii în exclusivitate cu Mihaela Rădulescu sexy și dezinvoltă (chiar dacă, pentru moment, are alte proporții decît cele cu care ne-a obișnuit) pot fi văzute în noul număr ProTV Magazin.

Vlad Craioveanu de la ProFM apare în paginile revistei într-o ipostază diametral opusă celei care l-a făcut faimos: cea de viitor tătic. Vlad îi dă deja sfaturi viitorului său copil, care se va naște în aceeași perioadă cu băiețelul Mihaelei Rădulescu.

O altă poveste de iubire prezentată în exclusivitate de ProTV Magazin este cea dintre Adelin Petrișor și Maria Coman, cunoscuți reporteri ai Antenei 1. Adelin și Maria anunță că au decis să-și oficializeze legătura în toamna acestui an.

Mediafax

Tags: