Party alarm! Cum ne imbracam?

De: Manuela Stoicescu / 10.03.2008, 14:52
Pentru ca vrem sa te scutim de orele petrecute in fata sifonierului sau de frenezia alergatului prin magazine cu o zi inainte de party, am alcatuit o serie de outfit-uri.

Sezonul clubbing-ului a inflorit odata cu primavara: fiecare weekend debuteaza in forta, cu petreceri una si-una, cat sa va tina ocupati de vineri seara pana luni in zori. Nu conteaza daca e vorba de muzica electronica, pop, disco sau “oldies but goldies”. Seara trebuie sa te gaseasca in centrul atentiei, dansand cu pofta si lasandu-te rasfatata de toate privirile.

Si pentru ca vrem sa te scutim de cele doua ore petrecute in fata sifonierului sau de frenezia alergatului prin magazine cu o zi inainte de party, am cules cateva sugestii, am combinat piesele si am alcatuit o serie de outfit-uri pe care ti le prezentam:

Fusta gogosar e un mare hit al acestui sezon iar noi suntem gata sa pariem ca va ramane in topul preferintelor mult timp de-acum incolo. Asorteaza o astfel de fusta, preferabil din denim, topului gri cu imprimeu indraznet si, pentru ca n-am intrat inca in lunile fierbinti, nu uita de sacoul de culoare inchisa menit sa completeze lookul si sa-ti tina de cald. Colierul din margele supradimensionate va atrage garantat atentia, dand un plus de dinamism acestei prime tinute.

Fusta (Terranova): 69.99 RON
Top (Terranova): 39.99 RON
Colier (Meli Melo): 49.99 RON
Sacou (Nissa): 49.99 RON

Un alt element de senzatie al primaverii este neindoielnic, culoarea galben. Topul garnisit cu paiete merge perfect cu jeansii scurti, care sa-ti puna in valoare picioarele "dansatoare". Asorteaza o jacheta din piele artificiala intr-o nuanta cuminte, care sa sublinieze forta acestui look si, daca te simti "in forma", nu uita de pantofii beige, cu aplicatii subtile din piele de culoare inchisa.

Top (Rinascimento): 120.90 RON
Pantaloni (Terranova): 74.99 RON
Jacheta (Nissa): 170.00 RON
Pantofi (Il Passo): 259.00 RON

N-am putea sa lasam deoparte culorile efervescente ale acestui anotimp. Tocmai de aceea, pentru acelea dintre noi care prefera o tinuta cat mai simpla dar si "sugestiva", am ales aceasta "sweater dress" care va atrage privirile ca un magnet. Dungile "curcubeu" au un efect hipnotizant iar luminile din club te vor transforma in printesa serii. Nu te sfii sa asortezi si cateva bratari colorate, in ton cu rochia iar daca ai putin timp, foloseste un nuantator sau spary pentru a-ti colora cateva suvite de par.

Sweater dress: (Terranova): 69.99 RON
Bratara (Meli Melo): 29.99 RON

Daca elementul cheie pentru voi este sentimentul de confort, atunci poate vreti sa optati pentru un top cu accente glam si jeansi negri. Desi nu intra in categoria tinutelor spectaculoase, combinatia tricou-jeans este intodeauna o alternativa excelenta atunci cand sunteti in pana de idei. Un imprimeu deosebit, o manichiura "electrizanta", cateva accesorii stralucitoare si sunteti gata de party.

Top (Tuatara.ro): 99.00 RON
Jeans (Tina R): 129.00 RON

Extra, extra! Iata ca ne-am dat peste cap si am gasti o piesa care concentreaza toata stralucirea unui club pe o suprafata micuta, micuta, micuta. E vorba despre pantalonasii acoperiti cu paiete argintii, meniti sa atraga toata atentia asupra miscarilor tale de dans si sa faca din posteriorul tau sexy vedeta ringului de dans. Asorteaza-i cu un top uni, cat mai simplu, ia-ti botinele si pregateste-te sa faci furori!

Pantaloni (Terranova): 74.90 RON
Sacou (Nissa): 49.99 RON

Cum am putea vorbi de un look glam fara sa avem printre tinutele propuse si celebrul animal print? Si pentru ca tema noastra este tinuta de club, va propunem un astfel de top, care reinventeaza insa imprimeul piperandu-l cu nuante de graffitti. Snurul galben si centura lata completeaza look-ul pentru care sugeram si o coafura… "furtunoasa".

Top (Terranova): 39.99 RON
Centura (Terranova): 39.99 RON

Suav, diafan, soft si sexy… sunt cuvintele care descriu cel mai bine aceasta rochie, marca Golddiga.
Asimetria de forma este accentuata de cea a dungilor si impreuna arata senzational. Totul e gandit si pus acolo unde trebuie: dungile orizontale la bust, pentru volum, cele oblice pentru subtierea taliei si a coapselor si cele verticale pentru alungirea picioarelor. Putina pata de culoare nu strica, iar auriul da excelent.

Rochie (Tuatara.ro): 229.00 RON

Incheiem pleiada de sugestii cu o piesa de senzatie, pe cat de sexy pe atat de fancy si in ton cu "scenariul". Cascada de paiete produce un efect uimitor iar croiala isi indeplineste excelent rolul de a-ti sublinia formele.

Rochie (Terranova): 124.90 RON
Bratari (Meli Melo): 29.99 RON

Foto: Adrian Stoicoviciu
Make-up: Traviata Paduraru