Party în aer liber pe rooftop-ul Promenada Mall

De: Alexandra Necsoiu / 24.05.2017, 18:00
Party în aer liber pe rooftop-ul Promenada Mall
Cu ocazia aniversării de un an, pe 26 mai, seria de petreceri out of the box marca the date. sărbătoreşte cu un eveniment grandios în gradina urbană de pe Promenada Mall.
The date este un brand de petreceri exclusiviste conceput special pentru amatorii de going out premium din Bucureşti. Conceptele petrecerilor the date. sunt insiprate din ultimele trenduri de evenimente din afară şi aduse pentru prima dată la noi în ţară. Fiecare petrecere are câte o temă şi locaţie diferită. De această dată, ,,Are you ready for the summer?” este petrecerea cu care se deschide sezonul estival şi care promite experienţe inedite participanţilor.
 
Petrecerea de aniversare va avea loc în aer liber pe rooftop-ul Promenada şi va găzdui peste 2.000 de participanţi. Aceştia vor lua parte atât la cel mai cool spectacol de lumini şi lasere, cât şi la un show live de trompetă. Amenajarea de poveste a spaţiului este marca KOON. Atmosfera va fi antrenată de Dj Andi.
 
Accesul la petrecere este diferit faţă de ediţiile anterioare. Dacă până acum se intra cu brăţară, de această dată organizatorii au gândit bilete cu zone diferite (Diamond Circle şi Normal Circle), în funcţie de dorinţele oaspeţilor. Pentru prima dată, spaţiul este compartimentat în 2 zone şi preţurile biletelor vor satisface dorinţele fiecăruia. În acelaşi timp, calitatea se va păstra, iar cei care vin pentru prima dată vor avea parte de o experienţă, nu de o seară de club.
 
Cei care aleg zona Diamond vor beneficia de o zonă seating cu aproximativ 200 de scaune, bar dedicat şi de un decor desprins din poveşti. Totul este gândit la milimetru de partenerii de la KOON. De asemenea, shoturile de Samaro vor curge pentru cei care decid să stea aici. Atât zona de Normal circle, cât şi Diamond circle promit aceeaşi experienţă de neuitat şi calitate premium. Biletele pot fi achizitonate online pe Blt.ro sau de la organizatori la numărul de telefon 0749.472.687.