Parul pubian, il lasam sa creasca sau il radem?

Apropo.ro / 12.02.2008, 15:49
Parul pubian, il lasam sa creasca sau il radem?
Cum ar fi sa ai o surpriza cand ii dai jos chiloteii partenerului si sa descoperi tufele pitice din spatele curtii? Nuuuu...

Cum ar fi sa ai o surpriza cand ii dai jos chiloteii partenerului si sa descoperi tufele pitice din spatele curtii? Nuuuu…

Asa spuneam si eu, ca nu este prea estetic sa ai tufa cu tine in momentele de intimitate. Unii isi doresc femeia asa cum s-a nascut, adica paroasa fara o urma de lama in zona, iar majoritatea prefera daca nu o frizura interesanta, pielea curata si fara niciun fir de par.

Nici barbatii nu sunt scutiti de acest tip de ingrijire, pana la urma. Adica, nu-ti vei dori sa scuipi parul lui pubian sau sa-l gasesti in vagin. Scurt (a la Beckham) sau ras, doar doua alternative. Partea grea este la inceput cand te poti irita, te mananca si atunci cand incepe sa creasca putin. Nu spun sa ne radem toti sa fim ca bebelusii, insa o tunsoare in "tendinti" putem adapta.

Parul in zona pubiana are rolul de a ne proteja de eventualele neplaceri: paduchi, etc dar si alte boli cu transmitere sexuala. In trecut nu se epila parul ci se credea ca iti da un plus de erotism, gingasie si mister (mi-as dori sa cunosc o misterioasa sau un mister).

Sunt saloane specializate care iti fac orice frizura iti doresti, daca nu vrei sa te razi total. Sunt frizuri cu iepurasii Playboy, frunze, pisicute si restul imaginatiei tale si a cataloagelor cu modele.

Se spune ca anumiti cercetatori puteau cititi in parul pubian caracteristi ale persoanei in cauza. Acum ca majoritatea il dau jos, ce mai citesc dansii? Chiar si doctorii se impart in doua tabere: cei care spun ca eliminarea totala a parului in zona tine si de igiena, si tabara acelora care tin la pastrarea podoabei in favoarea sanatatii aparatului genital.

Dupa ce am mai discutat cu amicele mele la o cafea, am ajuns la concluzia ca nu vrem tufe. Ca nu tine de cald si de foame. Ca este mai practic si igienic. Ca atunci cand ii faci un sex oral iubitului nu vrei sa simti cum iti ramane in dinti parul lui (sa te mai si opresti cand ii e lumea mai draga). Ca vrem sa fim bebeluse si sa ne unga cu ulei si sa ne faca masaj. Sa ne pipaie si sa ne sarute acolo cu drag si fara teama. Lasam inhibitiile si teoriile comuniste in urma.

Cat drag ai de una sau unul care, vara fiind, ridica mana spre bara sa se tina si parul la subrat se rasfira precum evantaiul cand il deschizi. Urat. Suntem de acord ca, daca nu mai avem par (sau mai putin), trebuie sa avem grija de noi mai mult. Nu este o povara ci un pas inainte. Nu vrem sa purtam chilotei cu manecute in loc de tanga, doar ca nu avem material indeajuns la chilot. Sa nu fim ca in filmele lui Chaplin atunci cand iubitul ne cauta comoara cu penisul, gura sau mana. Vara vrem sa purtam minuscule costume de baie sa ne bronzam uniform. Nu vrem "negrese cu frisca". Vrem sa fim doar apetisante, asa cum ni se spune.

La sfarsitul discutiei noastre, una dintre fete a pus o intrebare: "Daca ei au parul pe piept, al noastru unde ar trebui sa fie?" (sper ca in spirit de gluma).

Am auzit ca orice culoare sau forma ar avea, parul pubian poate fi atractiv pentru sexul opus, actionand ca un camp magnetic pentru stimularea sexuala. Spunand asta, nimeni nu s-a plans de atractia erotica din cauza parului.

Am auzit totusi ca printre preferintele tinerelor se afla "modelul brazilian" (ras total), "mustata lui Hitler" (intocmai cum isi purta mustata dictatorul), "sauvage naturale" (nu modifica forma parului ci se epileaza pe forma chilotului), iepurasul Playboy, lacrimi, braduti, litera G (de la punctul G) dar si vopsirea in orice culoare a parului pubian. Pentru seri incendiare se pot aplica si strasuri la cerere. Pana la urma o schimbare de look nu strica, ce zici?