Pasagerii unei curse Roma-Baneasa, lasati la Timisoara

Apropo.ro / 08.01.2008, 10:51
Pasagerii unei curse Roma-Baneasa, lasati la Timisoara
Un numar de 84 de pasageri ai unei curse Roma-Baneasa stau, din noaptea de luni spre marti, pe aeroportul din Timisoara, unde au fost dusi pentru ca aeronava nu a putut ateriza la Bucuresti, transmite corespondentul MEDIAFAX

Un numar de 84 de pasageri ai unei curse Roma-Baenasa stau, din noaptea de luni spre marti, pe aeroportul din Timisoara, unde au fost dusi pentru ca aeronava nu a putut ateriza la Bucuresti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul adjunct al Aeroportului International Timisoara, Leontin De-Maio, a declarat, marti, ca este vorba de o cursa Blue Air care venea de la Roma, nu a putut ateriza pe Baneasa din cauza conditiilor nefavorabile si a fost redirectionata la Timisoara.

De-Maio a precizat ca pasagerii au ramas in zona de tranzit si se estimeaza ca vor decola de la Timisoara la ora 13.00, pentru ca pilotii au iesit din timpul de zbor, compania asigurandu-le hrana si apa.

Potrivit sursei citate, alte doua curse care veneau de la Bergamo, ale Blue Air si My Air, si au aterizat in noaptea de luni spre marti la Timisoara, in loc de Baneasa, au plecat marti dimineata spre Bucuresti.