Pasaport de oltean pentru Mircea Rednic

Apropo.ro / 29.04.2004, 09:23
Pasaport de oltean pentru Mircea Rednic
Patronul gruparii Universitatea Craiova, Dinel Staicu, i-a înmînat antrenorului Mircea Rednic, miercuri, în cadrul unei conferințe de presa, un pașaport de oltean. "Pe pașaport scrie «oltean get-beget». Este mai greu sa obții un astfel de pașaport decît viza pentru

Patronul gruparii Universitatea Craiova, Dinel Staicu, i-a înmînat antrenorului Mircea Rednic, miercuri, în cadrul unei conferințe de presa, un pașaport de oltean.

„Pe pașaport scrie «oltean get-beget». Este mai greu sa obții un astfel de pașaport decît viza pentru Statele Unite, cu el poți intra pe teritoriul oricarui stat din spațiul Schengen”, a spus Dinel Staicu.

Tehnicianul echipei Universitatea, Mircea Rednic, spune ca acest gest îl onoreaza. „Sînt bucuros ca am intrat în posesia acestui act. Trebuie sa-l conving acum pe tatal meu ca sînt oltean cu acte în regula, deoarece nu i-a suportat niciodata pe olteni, el fiind ardelean. De fiecare data cînd auzea cîntecul «M-a facut mama oltean», spunea: «Cu maciuca de-ardelean». Acum am pașaport, dar mai lipsește ceva: o olteanca”, a declarat Rednic.

Mircea Rednic a precizat ca spera ca echipa sa sa nu piarda vineri la Timișoara, în fața formației Poli AEK, în etapa a XXIV-a a Diviziei A. „Avem un meci greu, însa ne dorim sa terminam campionatul pe locul trei. Avem cîteva probleme de efectiv, Iordahe, Murgan, Stoianov și Craciunescu, accidentați, dar sper sa nu pierdem. Poli are doi jucatori periculoși, Buia și Silvașan, plus publicul care va umple stadionul, însa aceste avantaje, la care se adauga euforia de dupa victoria de la Bacau, s-ar putea întoarce împotriva lor. Sper sa-i surprindem cu armele noastre de atac”, a subliniat antrenorul craiovean.

Mircea Rednic a spus ca va fi prezent miercuri seara în Giulești, la meciul amical dintre reprezentativele României și Germaniei. „Nu mi-aș fi dorit sa merg, dar vor fi prezenți toți antrenorii și trebuie sa-mi fac datoria”, a comentat Rednic.

Mediafax