Pasiunea pentru dans te trimite la concertul lui David Bisbal!

De: Carmen Ulian / 11.02.2015, 15:00
Daca iubești dansul și muzica lui David Bisbal, ai șansa de a îmbina cele două pasiuni! David Bisbal lansează fanilor săi provocarea de a-l întalni la concertul ce va avea loc în 18 martie la Sala Palatului!

Impresionează-l pe David Bisbal dansând pe piesa Si Pero No, extrasă de pe noul său album Tu Y Yo și poți câștiga o invitație și un „Meet &Greet Passa€œ la concertul sau.

Tot ce ai de făcut este să înregistrezi în format video un moment de dans, singur sau împreună cu prietenii (maxim 6 persoane) și să trimiți filmarea la adresa de email [email protected] până la data de 20 februarie 2015 inclusiv.

– Menționează în email datele de contact ale tuturor celor care apar alături de tine în materialul video (nume, prenume, vârstă, oraș/județ și număr de telefon).

– Toate videoclipurile vor fi încărcate pe pagina de facebook SPECTACULIS, în data de 21 februarie 2015. Până la data de 28 februarie, participanții vor avea posibilitatea să strângă un număr cât mai mare de LIKE-uri.

– Cea mai inspirată coregrafie va fi premiată de David Bisbal, cu invitații la concert și acces în zona de „Meet & Greet”, acordate fiecărui dansator prezent în videoclip.

– Premiul de Popularitate a€“ va fi stabilit în funcție de numărul de LIKE-uri obținute în perioada 21 -€“ 28 februarie 2015.

– Câstigatorii vor fi anunțați în data de 8 martie 2015, prin intermediul paginii de facebook SPECTACULIS și a coordonatelor de contact.

– Concurenții cu vârste sub 18 ani vor transmite materialul video însoțit de acordul părinților.

Concertul starului spaniol, de la Sala Palatului, în data de 18 martie 2015, de la ora 20:00. Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse în vânzare și sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categorie, după cum urmează: VIP 396 lei, cât.I 285 lei, cât.ÎI 198 lei, cât.III 110 lei, și cât.IV 80 lei.
Acestea pot fi achiziționate direct de la agenția de bilete a Sălii Palatului și online pe ticketnet.ro