Pastele, varianta outdoor

De: Manuela Stoicescu / 18.04.2008, 17:47
Pastele, varianta outdoor
Daca o cina linistita cu familia nu se regaseste printre planurile voastre de Paste, Apropo va ofera cateva alternative demne de luat in calcul

Daca o cina linistita cu familia nu se regaseste printre planurile voastre de Paste, Apropo va ofera cateva alternative demne de luat in calcul, inainte sau dupa slujba de Inviere, dupa preferinte.

Kristal Glam Club va asteapta cu unul dintre cele mai vestite evenimente ale anului: Stephan Bodzin, dj-ul pe care toata suflarea clubbingului il asteapta de la jumatatea anului trecut. Studio Martin nu se lasa nici el mai prejos, oferindu-ne o seara in care protagonistii vor fi Anthony Collins si Negru.

In Kado invitatul serii este Dj Optick iar Session-ul isi deschide portile pentru toti cei care vor o seara alaturi de Ursula 1000.

Clujenii nu stau nici ei degeaba: in Club Midi, Ricky Stone va incinge atmosfera, mai tare decat ar putea-o face 1000 de lumanari. Timisoara asteapta si ea invitati speciali: Mark Norman, Phynn, Jonas Steur, locatia urmand a fi anuntata.

N-avea grija, te poti distra si in Bacau, in Khemia Club, cu B Noise iar daca esti din Craiova, celebrul Shlomi Aber face atmosfera in Krypton.

In prima zi de Paste, atunci cand mai toti stau cuminti pe la casutele lor, Session Club gazduieste un eveniment de zile mari: concert Amon Tobin, unul dintre “greii” Ninja Tunes.

Dintre atatea petreceri, suntem convinsi ca cel putin una va va fi pe plac.

Ce ziceti, cum va veti petrece “Sfintele Sarbatori”?

Viziteaza sectiunea de Paste!