Pastilele de slăbit i-au scurtat viața

Apropo.ro / 21.09.2012, 17:30
Pastilele de slăbit i-au scurtat viața
O britanică, în vârstă de 46 de ani, a luat pastile de slăbit pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă și-a semnat singură sentința la moarte.

Michelle Rumsey, complexată din cauza kilogramelor în plus a apelat la pastile de slăbit. Produsul pe care britanica l-a luat se regăsește și în România.

Michelle a cumpărat de pe internet un medicament ce are ca substanță activă efedrina și care promite scăderea în greutate, prin accelerarea metabolismului. La efectele adverse ale pastilelor, britanica nu s-a mai gândit.

Pastilele de slăbit i-au scăzut pofta de mâncare, a acuzat amețeli și dureri în piept. Pastilele i-au afectat grav inima, iar metabolismul a fost dat peste cap.

Medicii avertizează utilizarea acestor tratamente în curele de slăbire poate afecta întregul metabolism, ducând la apariția unor boli grave.

Decizia de a lua efedrină a avut consecințe grave. Medicii au anunțat-o că mai are de trăit doar 10 ani.

Sunt atât de supărată pe mine și de deprimată pentru că practic mi-am semnat singură sentința la moarte. Niciodată nu mi-am imaginat că aceste pastile pot fi atât de pericoloase„, a spus britanica.

Citește mai multe detalii despre pastilele de slăbit care au adus-o mai aproape de moarte, pe Gândul.info