Pastorul-taximetrist și spovedaniile din mașină

Apropo.ro / 13.11.2013, 15:30
Pastorul-taximetrist și spovedaniile din mașină
Un pastor din New York face spovedaniile din mers, chiar în taxiul său. Pe muzică hip-hop!

Un pastor american a găsit o metodă inedită să țină pasul cu agitația de azi, când lumea, care este în criză de timp, nu mai ajunge la biserică pentru spovedanie. Josepj Djan se folosește de taxiul său care ține loc de camera de confesiune.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Astfel, el a pus pe roți Biserica. În mașină are muzică religioasă hip-hop, și se declară încântat să interacționează zilnic cu mulți oameni de toate categoriile.

„A urcat la mine in taxi un homosexual care mi-a dezvăluit că nu a vorbit cu nimeni despre orientarea lui, mai ales cu un pastor. Se simțea vinovat din pricina orientării sale sexuale. I-am spus atunci că fiecare are un secret al său, dar și că într-o zi tot trebuie să înfruntăm realitatea”, spune Joseph care menționează că toate aceste întâmplări îi dau putere să contine munca începută.

pastor

Pastorul este de părere că mersul la Biserică nu te face o persoană mai religioasă. Nu există un loc unic în care să-ți spui păcatele, să ceri iertare sau să te rogi. O poți face oriunde…

Pastorul Joseph Djan este originar din Ghana și a ajuns în SUA prin anii ’90. A studiat la Colegiul Borough din Manhattan, iar viața sa s-a schimbat total de când a ales să devină pastor.