Paszkany sta in casa lui Dragomir (Libertatea)

Apropo.ro / 28.01.2009, 16:58
Paszkany sta in casa lui Dragomir (Libertatea)
Arpad Paszkany si-a cumparat o vila situata in Pipera de la presedintele LPF, Dumitru Dragomir, scrie Libertatea.

Urmarit inca de la sosirea in Bucuresti, Paszkany a poposit, pentru cateva ore, la una dintre vilele construite de Dumitru Dragomir in nordul Bucurestiului. Se pare ca boss-ul CFR-ului, venit intr-o masina de teren cu numar de Cluj, ar fi cumparat o locuinta in complexul de 8 duplexuri ridicat de Dragomir la intrarea in Pipera, o zona exclusivista de langa Capitala, unde o astfel de proprietate poate costa intre 400.000 si 450.000 de euro.
Dar, pentru ca o eventuala legatura de afaceri a clujeanului cu Dumitru Dragomir ar fi fost suspecta, mai ales ca au existat voci care au acuzat echipa CFR Cluj ca a avut parte de un tratament preferential si de un arbitraj favorabil in editia trecuta de campionat, Paszkany a preferat sa nu achizitioneze imobilul direct pe numele sau, ci pe al unui partener de afaceri.

Legatura celor doi oameni de fotbal era cu atat mai greu de ghicit, daca tinem cont ca in vara acestui an Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, l-a acuzat vehement pe Dumitru Dragomir ca ar fi favorizat Steaua in Dosarul “Valiza”. Ciudat este ca terenul, circa 4.500 de mp, ar fi fost achizitionat de “Corleone” de la finantatorul Stelei, Gigi Becali, care detine mai multe proprietati in zona.

Mai multe detalii despre casa cumparata de Paszkany, pe Libertatea.ro.

 

Sursa foto: MediafaxFoto