Pațanii din lift

Apropo.ro / 13.05.2006, 16:18
Pațanii din lift
Fie ca ești om simplu, cântareț sau chiar președintele țarii, iei, macar de câteva ori în viața, liftul. Și poți sa pațești orice, de la o partida de sex fierbinte pâna la... câteva ore de așteptare a echipei de intervenție. La

Fie ca ești om simplu, cântareț sau chiar președintele țarii, iei, macar de câteva ori în viața, liftul. Și poți sa pațești orice, de la o partida de sex fierbinte pâna la… câteva ore de așteptare a echipei de intervenție.

La alegerile din 2004 spre exemplu, Traian Basescu a fost invitat la un post de radio cu doar câteva minute înainte de aflarea rezultatelor pentru a le comenta în direct. Însa liftul cladirii „a decis” ca viitorul președinte de atunci are nevoie de sport, așa ca s-a blocat între etaje obligându-l pe acesta sa o ia pe scari. Ba mai mult, liftul cu personalitate l-a ținut prizonier pe sunetistul radio-ului, cel fara de care nu se putea începe transmisia. Pâna la urma problemele s-au rezolvat, iar Traian Basescu și-a aflat și comentat… victoria.

Cristina de la Impact spune ca s-a blocat în mai mult în lifturile din Timișoara, orașul ei natal, decât în cele bucureștene. Și la o adica, daca acestea nu s-au blocat de buna voie, în momentul potrivit, atunci au fost „ajutate” de catre ea și… fostul ei prieten. Asta pentru ca… „demult, acum câțiva ani, ne-a apucat (n.r. pofta de sex) în fața scarii, pe la 5 dimineața și pentru ca am imaginație, am facut chestii mai obraznice, sa spun așa, în lift. Problema era ca mergea lumea la serviciu și batea în ușa sa deschidem”. Daca ai cu cine și bineînțeles chef de ceva „hot” cunoscatorii îți recomanda liftul dintr-unul dintre blocurile de 17 etaje din Piața Națiunilor Unite, din București. Cei care au fost pe acolo spun ca e un obiectiv… cel puțin fierbinte.

Aflați doar din ce-au pațit în lift ArtanuÂ’, Bobi – de la Fara Zahar, sau baieții din trupa Voltaj.

Tags: