Patricia de la Amadeus slăbeşte în 20 de minute cât alţii în trei ore

De: Nicoleta Nicolae / 22.04.2015, 08:00
Patricia de la Amadeus slăbeşte în 20 de minute cât alţii în trei ore
Patricia Cimpoiaşu, artista din trupa Amadeus, a descoperit cum poate face sport eficient fără să piardă zilnic prea mult timp mergând la sală.

Frumoasa brunetă are, alături de colegele ei din trupa, concerte în toată lumea, călătoreşte foarte mult, schimbă avion după avion, astfel că îi este dificil să se ţină de un program de fitness strict.

Prin urmare, pentru a-şi tonifia muşchii şi a avea o siluetă impecabilă, Patricia urmează un nou concept revoluţionar de sport, X-Body, supranumit antrenamentul secolului 21, la FitExpress Cismigiu din Bucuresti.

 

Mai exact, artista imbraca un costum cu electrozi si executa, timp de doar 20 de minute, miscarile indicate de antrenorul Cristina Hanga. In cele 20 de minute se ard 500 de calorii, iar in urmatoarele 48 de ore de repaos alte 2000, fara sa mai faci sport.

 

Costumul pe care il imbraca artista este conectat la electrozi si este folosit in antrenamentul EMS (Electrical Muscle Stimulation), timp in care pana la 90% din muschii corpului lucreaza simultan.

 

“Nu am nevoie sa slabesc mult ci doar sa imi tonifiez musculatura, sa fiu cat mai fit. Pana acum nu prea mergeam la sala, faceam doar acasa exercitii cu ganterele, stepperul si la sol, pe saltea. O data pe saptamana ieseam sa alerg prin Herastrau. Acum, in loc sa pierd 3 ore pe drum spre sala si la antrenamentele clasice, compensez doar cu 20 de minute de X-Body. Dupa prima sedinta am facut febra musculara, asa ca am avut apoi inca patru, cate una in fiecare zi, pentru a pune muschii in miscare. Rezultatele deja se vad cu ochiul liber. Muschii sunt definiti, frumos conturati. Pe viitor nu va fi nevoie decat de 2-3 sedinte pe saptamana pentru intretinere. Mult mai eficient pentru mine, pentru ca in timpul cat il petreceam la sala, cu orele, pot face multe alte lucruri in viata mea personala si profesionala”, explica Patricia.

 

Patricia Cimpoiasu este cunoscuta publicului ca membra a trupei Amadeus, cvartet in cadrul caruia canta la violoncel. Alaturi de colegele ei a devenit faimoasa in toata lumea, sustinand concerte pe toate meridianele.