Patricia Kaas a cucerit publicul cu atmosfera de „Kabaret”!

Apropo.ro / 15.06.2009, 12:19
Superba, cu o forma fizica de invidiat si o energie incredibila, Patricia Kaas a oferit romanilor un adevarat spectacol.

Patricia Kaas a cantat si a dansat aseara in fata a peste 4000 de spectatori, veniti la Sala Palatului sa o vada.

La ora 20:30 Patricia a deschis show-ul "Kabaret", in aplauzele fanilor, cu celebra piesa "Mon mec a moi".

Superba, cu o forma fizica de invidiat si o energie incredibila, Patricia Kaas a oferit romanilor un adevarat spectacol.

Muzica s-a impletit armonios cu baletul si filmul, publicul fiind introdus in atmosfera de cabaret a anilor ’30.

Artista a fost foarte apropiata de fani, a vorbit cu acestia si si-a amintit de ultimul ei concert in Romania.

"Imi amintesc cand am fost aici ultima data. A fost acum patru-cinci ani. Era foarte cald. De fiecare data cand venim aducem soarele cu noi", a spus Patricia fanilor.

"Va multumesc ca sunteti aici. Vreau ca acest show sa fie un omagiu adus anilor ’30 si femeilor din acea perioada. Voi interpreta cantece cunoscute, dar vreau sa va prezint si noile mele creatii", a adaugat artista.

NU RATA GALERIA FOTO!

Pe durata concertului Patricia a schimbat patru tinute, care i-au pus in evidenta silueta adolescentina. O rochie neagra, scurta, care i-a lasat la vedere picioarele superbe, o rochie mulata, care ii descoperea un umar, o pereche de pantaloni din satin gri, la care a adaugat doar un sutien negru, si o rochita neagra cu slit intr-o parte.

Din concert nu au lipsit piese precum: "Il me dit que je suis belle", "Les Hommes Qui Passent", "Kabaret", dar si "Mademoiselle chante le blues", melodie la care a cantat si publicul.

Patricia Kaas a incheiat concertul cu "Et s’il fallait le faire", piesa cu care a reprezentat anul acesta Franta in concursul Eurovision, in care a ocupat locul 8.

Pe scena, alaturi de cantareata si de band-ul acesteia, a urcat o balerina cu care Patricia s-a sincronizat perfect in miscari.

Feminina, senzula, cu o voce incredibila si miscarile unei balerine, Particia Kaas a cucerit publicul bucurestean, care a aplaudat-o minute in sir.

Patricia Kaas – "Mon mec a moi" (videoclip):

Patricia Kaas – Mon mec a moi (videoclip) de pe tare.ro