Patricia Kaas se plimbă cu limuzine și gărzi de corp prin București

De: Gabriela Voicu / 21.06.2013, 13:30
Patricia Kaas se plimbă cu limuzine și gărzi de corp prin București
Patricia Kaas a sosit în București în urmă cu trei zile, pentru concertul de pe 23 iunie pe care îl va susține la Sala Palatului, și a emis o serie de pretenții așa cum fac toate vedetele de talie internaționala. Află care sunt acestea!

Se știe că vedetele sunt pretențioase când susțin concerte în diverse țări, unele fiind de-a dreptul exagerate. Patricia Kaas nu face excepție. Vedeta a sosit acum 3 zile în România pentru concertele de la Iași, București și Cluj, staff-ul ei având grijă să transmită organizatorilor cerințele artistei pentru perioada șederii în țara noastră.

Patriciei ii vor fi puse la dispoziție 7 încăperi pentru ea și echipa sa: muzicieni, dansatori, echipa de producție, management și garderobă. Alături de ea, în backstage, va sta și cățelușa Tequila, de care Patricia nu se desparte niciodată, uneori cățelușei fiindu-i permis chiar accesul pe scenă. Se pare că animăluțul este cel mai mare susținător al artistei, acesta lătrând de fiecare dată când publicul o aplaudă pe Patricia.

În camera special amenajată pentru cântăreață vor fi aduse flori și plante decorative, canapele și oglinzi mari dar și lucruri obișnuite precum scaune, mese de machiaj. Pentru backstage artista a solicitat fructe proaspete – atât fructe de sezon cât și fructe locale. Se pare că ea apreciază foarte mult și dulciurile, pe lista gustărilor regăsindu-se prăjiturile și ciocolata. În timp ce muzicienii săi vor degusta câteva doze de bere și o sticlă de vin, artista va servi apă plată, Coca Cola, lapte, ceai și cafea.

Pe tot parcursul șederii la București Patricia va fi însoțită de doi bodyguarzi, deplasarea acesteia și a managementului său prin Capitală făcându-se cu două limuzine Clasa E și Clasa C de la Mercedes. Staff-ul Patriciei Kaas se va deplasa în două autovehicule Mercedes-Benz Vito și Viano.

Concertul de duminică (23 iunie) de la Sala Palatului din București face parte din turneul de promovare al albumului „Kaas Chante Piaf”, care comemorează 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf. Patricia își va bucura fanii cu piese precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” etc.

Biletele pot fi achiziționate din următoarele locuri: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald”s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librăriile Adevarul și Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1.