Patricia Kaas va lansa un nou album, în 2016

De: Nicoleta Nicolae / 19.09.2015, 07:00


Patricia Kaas va lansa un nou album, în 2016
Cântăreaţa franceză Patricia Kaas va lansa un nou album de studio - al zecelea din carieră -, în 2016, a anunţat casa ei de discuri, Warner France.

Celebra cântăreaţă, ale cărei albume s-au vândut în peste 18 milioane de copii pe plan mondial, nu mai lansase un material discografic cu piese originale de la „Sexe fort”, din 2003.

Patricia Kaas a înregistrat în 2008 un album-concept, intitulat „Kabaret”, sub forma unui omagiu adus muzicii din anii 1930. Apoi, în 2012, artista a lansat un album de coveruri ale unor piese celebre interpretate de Edith Piaf. Acel material discografic a fost promovat printr-un turneu amplu, ce a inclus aproape 150 de show-uri.

Noul album al cântăreţei Patricia Kaas va fi lansat pe piaţă în 2016, anul în care artista franceză va împlini vârsta de 50 de ani.

Născută în 1966 în Forbach – un oraş din nord-estul Franţei -, într-o familie cu venituri modeste, Patricia Kaas a crescut ascultând piesele inegalabilei Edith Piaf, muzică ce mai târziu a determinat-o să îşi construiască propria carieră.

Celebră şi adulată în toată lumea, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani, Patricia Kaas a lansat de-a lungul timpului melodii celebre precum „Mon mec à moi” şi „Mademoiselle chante le blues”.

Artista franceză a susţinut mai multe concerte şi în România.