Patrizia Paglieri, a doua imunitate a etapei „Asia Express”; emisiunea a stabilit record de audienţă

De: Ana Obretin / 27.10.2021, 17:46
Patrizia Paglieri, a doua imunitate a etapei

Francesco și Patrizia Paglieri au obținut prima lor imunitate, în cea de-a șasea etapă a reality show-ului „Asia Express – Drumul Împăraților”, difuzată marți, la Antena 1.

Show-ul s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat un record de audiență la nivelul publicului comercial pentru acest sezon, atât la nivelul ratingului, cât şi al cotei de piaţă, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Conform Kantar Media, „Asia Express – Drumul Împăraților” a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 9,6 puncte de rating și o cotă de piață de 30,2%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 6.1 puncte de rating și 19,2% cotă de piață. Show-ul de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8 puncte de rating si 20,4 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D a obținut 5,7 puncte de rating și 14,5 procente cotă de piață.

Emisiunea a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România, cu o medie de 6,9 puncte de rating și o cotă de piață de 17,3%. În minutul de aur al emisiunii, de la 22.47, peste 1,5 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia „Asia Express – Drumul Împăraţilor”.

„A fost cursa vieții. Am alergat și nici nu am realizat că alergam, atât de fericită eram. A fost o zi halucinantă. Nu se compară nimic cu momentul când știi că tu, prin forțele tale, ai câștigat imunitatea în fața a cinci echipe. Nu pot să descriu sentimentul”, a spus Patrizia Paglieri. „A fost cel mai fericit moment de până acum din Asia Express!”, a adăugat Francesco.

Emisiunea continuă miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Adela”, de la Antena 1, a fost lider de audienţă joi seară

Foto: Antena 1