Patrizia Paglieri: ”Nu mi-am permis niciodată să fiu dependentă de un bărbat”

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 14:26
Patrizia Paglieri: ”Nu mi-am permis niciodată să fiu dependentă de un bărbat”
Chef Patrizia Paglieri, o italiancă ce mărturiseşte că s-a îndrăgostit de România, vorbeşte pe larg despre viaţa ei personală şi felul în care s-a adaptat pe plaiurile mioritice, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars.

”Eu cred că dacă m-aş duce înapoi în Italia aş muri de foame. Ar trebui s-o iau cu tot de la capăt. Eu aici am o afacere de douăzeci de ani, am restaurantul meu, am clienţii mei dragi de atâţia ani. Nu mi-am permis niciodată să fiu dependentă de un bărbat care mâine se poate îndrăgosti de alta. Eu l-am avut pe Francesco de crescut. În plus, dacă a fost altcineva în altă ţară, de la o vârstă este foarte greu pentru că niciunul dintre noi nu ar vrea să renunţe la afacerea lui pentru celălalt. A fost aşa viaţa mea. I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el”, declară Patrizia Paglieri în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Ponturi despre reţete delicioase şi rapide, dar şi informaţii despre alimentaţia zilnică a ei şi a fiului ei Francesco, Patrizia Paglieri dezvăluie duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.