Patru ani de “Neatza cu Răzvan şi Dani”

Apropo.ro / 31.01.2012, 10:41
Patru ani de “Neatza cu Răzvan şi Dani”
Sunt simpatici, iar dimineţile noastre ar fi cu siguranţă mai triste fără ei. Răzvan şi Dani, alături de Roxana Vancea şi bucătarul Vlăduţ, sărbătoresc pe 1 februarie patru ani de “Neatza”.


Patru ani în care au crescut nu doar în vârstă, ci şi în popularitate, şi au schimbat asistentele mai ceva ca un playboy de Dorobanţi. Ediţiile speciale „Neatza cu Răzvan şi Dani” s-au impus de fiecare dată în topul preferinţelor telespectatorilor, iar echipa Neatza a oferit mult umor, muzică bună, concursuri, campanii, invitaţi deosebiţi şi promit să vă fie alături şi în continuare.
Iată ce au declarat, special pentru revista PRO TV Magazin, Răzvan şi Dani, gazdele show-ului de la Antena 1 care împlineşte pe 1 februarie 4 ani de emisie.


Dani
„Sunt patru ani care au trecut, dar pe care nici nu i-am simţit. Am avut alături o echipă care ne-a făcut ca în fiecare dimineaţă să ne trezim cu plăcere şi să venim cu drag la emisiune, telespectatorii care au rămas fideli şi care s-au înmulţit în acest timp, nici nu ştim când a trecut timpul”.


Răzvan
„Vă mulţumim că aţi fost alături de noi încă de la început şi ne amintim şi acum că una dintre cele mai frumoase coperte făcute de noi în aceşti patru ani a fost pentru PRO TV Magazin, de ziua armatei”.

Neatza cu Răzvan şi Dani se transmite de luni până vineri, la Antena 1.