Patru bărbaţi s-au ocupat de ea: „Unul în faţă, altul în spate… „! Despre ce vedetă de la noi e vorba

Apropo.ro / 19.01.2015, 09:09

Patru bărbaţi s-au ocupat de ea:
Sătulă de răutăţile celor din jur, Bianca s-a hotărât Rus.


După Sărbători, a reuşit să slăbească aproape şase kilograme. Secretul? Este unul extrem de simplu. Patru bărbaţi, cu trupurile bine lucrate la sală, şi-au dedicat timpul pentru voluptoasa Bianca Rus. Totul pentru ca vedeta tv să revină la silueta de altădată. Astfel, în ultimele trei săptămâni, Bianca aproape că s-a închis în sala de fitness, alături de patru antrenori bine făcuţi.

„Aşa să tot slăbeşti. Am parte de patru antrenori personali, extrem de dedicaţi. Unul în faţă, altul în spate, unul la picioare. Am reuşit să dau jos şase kilograme, în trei săptămâni. Fac sală zilnic, mănânc sănătos. Am renunţat la dulciuri, fructe, mâncăruri grase şi prăjite. Mă simt extrem de bine în pielea mea, arăt foarte bine.”, a mărturisit Bianca, pentru spynews.ro.

În urmă cu câteva luni, artista a făcut turul emisiunilor TV unde s-a lăudat că a slăbit 25 de kilograme, însă nu se observa nicio schimbare, vedeta fiind cu adevărat mai slabă acum cinci ani. Chiar şi aşa, cântăreaţa susţine că nu-şi  doreşte să ajungă silfidă. „Eu nu vreau sa devin manechin”, a declarat bruneta.