Patru femei frumoase se înfruntă pentru Primăria Sectorului 1! Iată ce atuuri au

De: Nicoleta Nicolae / 26.04.2016, 10:11

Patru femei frumoase se înfruntă pentru Primăria Sectorului 1! Iată ce atuuri au
Sectorul 1 se pare că este cel mai râvnit de doamnele care vor sa fie primăriţe.

Pe lista candidaţilor la primării se află mai multe femei, însă bătălia cea mare se dă, se pare, la sectorul 1. Până acum, mai multe candidate s-au înscris în cursa

Una dintre cele mai vizibile este Laura Chiriac, candidata ALDE, fostă jurnalistă. Channel. Vorbeşte limba franceză perfect şi a colaborat deja cu multe posturi TV din Franţa.
A terminat liceul francez, apoi Facultatea de jurnalism şi UNATC, secţia Teatrologie. Cum a ajuns să fie, practic, jurnalist străin în România? A început să lucreze în presă la ziarul ”Bucarest matin”, apoi a ales Radio RFI, iar în ’99 a adus TF1 la Costeşti, în timpul mineriadei. A mai lucrat pentru televiziunea M6 şi alături de case de producţie TV din Franţa cărora le-a livrat subiecte din România. Cursul firesc a dus-o spre un post de corespondent la agenţia France Press. A intrat în contact cu televiziunile din România cu o emisiune de politică externă făcută pentru The Money Channel, apoi a ajuns prezentatoare la Realitatea TV.

Odată cu anunţarea candidaturii sale, Clotilde Armand a pus pe site-ul personal o descrierea detaliată a activităţii sale şi a studiilor. precum şi modul cum a ajuns să fie atrasă de  România. „Sunt Clotilde Armand, manager, inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology si Ecole Centrale din Paris. Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. La Vichy, staţiune balneară burgheză, au fost trei generaţii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paternă era verişoară primară a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica maternă era fiica contelui de Champs de Saint-Leger. Dar sunt şi românca prin “adopţie”, căsatorită cu matematicianul Sergiu Moroianu, cercetător la Academia Română“, scrie candidatul USB pentru Sectorul 1 pe site-ul personal.

In urma cu cateva zile, si partidul lui Mircea Geoana avea sa-si anunte candidatul pentru sectorul 1. Este tot o femeie. Simona Chitac nu a facut politica pana acum, ca si celelalte adversare ale sale. A lucrat in comunicare si este iubita pilotului Daniel Onoriu.

Desi isi anuntase candidatura pentru sectorul 1, Ioana Staniloiu, iubita parlamentarului Remus Cernea, s-a razgandit pe ultima suta de metri. Tanara, devenita celebra in urma cu cateva saptamani, cand Cernea a cerut-o de sotie pe holurile Parlamentului, unde a sarutat-o cu foc, declarase ca vrea sa-si incerce sansele la Primarie, ca independenta. Ioana Staniloiu  are 27 de ani si, conform profilului de pe pagina sa de socializare, este studenta a Facultatii de Psihologie, a terminat Conservatorul si cocheteaza cu modellingul.